Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 71 от 91 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Всъщност имам и още едно питане, В ТМ Враца "забравиха" да ми напечатат ръководство на БГ, откъде бих могъл да го дръпна ... В www.toshiba-om.net имам за your country - Bulgaria, но за език няма български ... ?!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Pago85
    Всъщност имам и още едно питане, В ТМ Враца "забравиха" да ми напечатат ръководство на БГ, откъде бих могъл да го дръпна ... В www.toshiba-om.net имам за your country - Bulgaria, но за език няма български ... ?!
    Връщаш се в магазина и отиваш при управителя. Обясняваш му проблема и си искаш инструкцията на български. В противен случай/ако почне да те мотае или откаже/ , в правото си ,да върнеш телевизора и да си поискаш парите обратно.
    Няма официален сайт Toshiba на български, това е задължение на вносителя-в случая K&K електроникс/техномаркет/.

4. Тук е от
    Dec 2010

Аз си взех 40WL768G от ТМ Варна, дадоха ми инструкция на български, но за серии SL73*DIGITAL и VL73*DIGITAL - нямаха за моя модел. Мога да кажа че върши работа, но не е кой знае какво ...

5. Member
    Тук е от
    Aug 2009

От няколко дни съм горд собственик на Toshiba 40SL733G, като единствен кусур, мога да споделя, ghosting-a при gaming. Сравнявам го пряко с 40XV733G, на който не забелязах въобще. На моя обаче, главно при FPS и си маже. Не е нещо фрапиращо, но за който не го забелязва. Принципно на NFS Hot pursuit 2 не се забелязва въобще... Опитвах през game mode от ТВ-то, същата работа, докато при 40XV733G при всичките режими не се забелязва никакъв ghosting, макар че по спецификации е 5мс, докато SL е 4мс.

Другото (SD, Bulsatcom и HD), разликата е немалка в полза на SL, особено при SD сигнал. Поне с такова впечатление останах. Чак като го разопаковах SL-a разбрах че е с гланцов панел и леко се изнервих, че не бях проверил, но после като че ли по-ми хареса от матовия на XV, като се има предвид, че стаята е неособено осветена и не попада пряка светлина върху ТВ-то.
    сложи на стабилизация на филм висока и няма никакво мазане и ако имаш възможност всеки външен източник на видеосигнал -двд, сат, компютър слагай през HDMI кабел, защото чинчовете и скарт буксите са компромис с качеството.

6. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    сложи на стабилизация на филм висока и няма никакво мазане и ако имаш възможност всеки външен източник на видеосигнал -двд, сат, компютър слагай през HDMI кабел, защото чинчовете и скарт буксите са компромис с качеството.
    Само това не бях пробвал, благодаря! Ще опитам ... Относно HDMI, имам Булсат, на който има само СКАРТ, поне взех хубав кабел и няма проблеми с качеството, хванах и хубав сигнал на Булсат-а и там няма проблеми. Току-що се оправих с homemedia сървъра и общо взето съм много доволен ... А дали има английска версия, че с този руски съм доооста скаран ... ?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А дали има английска версия, че с този руски съм доооста скаран ... ?
    Английска версия
    http://www.wildmediaserver.com/

ръководство на руски за 40SL733R
    http://tv.toshiba.ru/download/model/...46-Russian.pdf

http://tv.toshiba.ru/lcd-details/40sl733r?series=SL733

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте момчета и момичета и ЧНГ на всички.
    От една седмица се опитвам да се регистрирам в този чудесен форум и най-накрая едва днес успях.
    Точно преди нова година се присъединих към Тошиба семейството и сега бих желал да Ви споделя,че първите впечатления от REGZA-та са много обещаващи.
    Взех си флашка и пробвах разни формати 3D филми през USB -то : чете всичко без MKV.
    От един руски форум прочетох,че може да се конвертира от MKV или AVI към m2ts със контейнер.
    Свалих го и сега го разучавам.
    Ще пиша веднага ако има резултат и може да се гледа 3D през флашка.
    Ако някой може да каже повече по темата,моля споделете!
    Ок.

10. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от amigo7674
    Взех си флашка и пробвах разни формати 3D филми през USB -то : чете всичко без MKV.
    Имаш в предвид че все пак си успял да подкараш някакво 3Д през флашката ли .

11. Тук е от
    Dec 2010

Чете всичко,което пише във книжката му.
    Но 3D ги дава SBS и не активира очилата.
    Пробвах трейлър на Аватар.avi , Мegamind.mkv , My bloody Valentine.mpeg4 , My bloody Valentine.mts и My bloody Valentine.avi.
    Само mkv-то не тръгна.
    ще пробвам да го конвертирам във m2ts и да видим.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

13. Member
    Тук е от
    May 2010

Само това не бях пробвал, благодаря! Ще опитам ... Относно HDMI, имам Булсат, на който има само СКАРТ, поне взех хубав кабел и няма проблеми с качеството, хванах и хубав сигнал на Булсат-а и там няма проблеми. Току-що се оправих с homemedia сървъра и общо взето съм много доволен ... А дали има английска версия, че с този руски съм доооста скаран ... ?
    Уважаеми,
    СКАРТ (известен като последното отмъщение на французите) е по-древен от самия теб и НЯМА начин да нямаш проблеми с качеството без значение от кабела, if you know what I mean.
    СКАРТ, base band video и подобни все още се слагат от производители по политически причини (ретроактивна съвместимост), но почти не се ползват, еле пък от хора с homemedia сървър.
    Бъди добър и настоятелен към Булсат да ти дадат или приемник с HDMI, или още по-добре да ти дадат карта и кажат какъв CAM ползват (не че съм ползвал услугите, но по спомен май беше Irdeto).

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Булсат са с Irdeto.CAM модула е към 80 лв.
    Въпроса е дали автоматично ще си тегли ъпдейтите или трябва да се прави ръчно?

16. Тук е от
    Dec 2010

@dvdo
    Усеща се леко иронична нотка в поста ти, която не разбирам защо си решил да вложиш
    Наясно съм с възможностите, просто за момента, ситуацията е такава, че приемник с HDMI няма как да взема.

P.S. Irdeto ползват, да.

17. Тук е от
    Dec 2010

Снощи опитах и с m2ts през USB-то ,но пак не прочете нищо.
    В момента тече промоция на Blu-ray Philips в ТМ за 179 лв , който има USB - въпроса е дали ще може да чете mkv , защото на SONY може.
    Мисля да ходя с флашката до ТМ и да пробвам да плейна един трейлър на Аватар през USB-то на Филипса към някоя 3D Toshiba и да видя дали става.
    Защото иначе най-евтината 3D видеокарта е към 155 лв, после софтуер,кабели,бърз компютър и т.н. и може да се окаже по-практично просто да се вземе едно плейърче и да се реши проблема с 3D -то елегантно.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@ dvdo,
    SD програмите (конкретно!) ги гледам от външен цифров HD сателитен приемник през SCART и спрямо HDMI качеството при телевизорите ми е поне 3 пъти по-добро и с изключителна детайлност и дълбочина. През HDMI единствено и само HD материали, нещо SD-то го прави много меко и гладко, което дразни много.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 71 от 91 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе