Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 8 от 91 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения

Цитат Първоначално публикувано от mirix
    huben_k вземи виж в нета ръководство защото това което дават с ТВ е постно там има по подробно обяснено кое как защо мисле че във www.toshiba.ru го бях намерил някъде и кат си барнеш настройките ще останеш доволен от картината
    За AV сериите го имат на български просто отиваш в Техномаркет и изискваш да ти го разпечатат .

2.  

3. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Здравейте, вчера си купих Toshiba 32AV635D за 779 от Техномаркета. Всичките притеснения за цифровия тунер отпадат. Хвана всичко на страна Германия. Има и HD програми. Койте е на М-Сат да дерзае без притеснения, хваща даже повече отколкото с техния цифровизиран приемник, но някой от HD каналите пикселизират(имат артефакти от времем на време). Но сме в България все пак.
    Поздрави,
    Димитров

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

dwd Колко време сканира програмите ако не е тайна

5. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

dwd Колко време сканира програмите ако не е тайна
    5-6 минути макс. До 30 % е бавно, после до 100% става за 2-3 секунди.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

dwd ти изби рибата човек това за цифровите програми ли ми говориш или за аналоговите на DTV или ATV на бързо или пълно търсене чак не ми се вярва за 5-6 мин.

7. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

dwd ти изби рибата човек това за цифровите програми ли ми говориш или за аналоговите на DTV или ATV на бързо или пълно търсене чак не ми се вярва за 5-6 мин.
    Търсех ги по отделно. Аналоговите даже по-бавно се търсят.

пп. Даже си мислех за вариант да купя твоя, нали беше се навил по едно време да го смяняш... Ама не си от нашета мера...

Има и доста радиа. Списък на предаванията на цифровата телевизия и найстина търси бързо почва от 113 мх, 5-6-10-15 секунди на процент и от 30 % нагоре със светлинна скорост

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

dwd за да ги намери толкова бързо задавал ли му парамети QAM Speed Rate , начална и карайна честота или всичко на автоматично

10. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Даже не знам за какво иде реч. Той момчето в маркета пусна сканирането и прави някакви настройки на картината, както на него му харесва. Аз отидох да взема една стойка за стена от друг щанд и като се върнах - готово.
    После у дома реших на ново да търся и отидох на търсене-DTV - и готово. Ако искаш довечера ще засека точно колко минути е.

Тоест на въпроса ти по отделно сканирах цифрова и аналогова. И всичко автоматично.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Братовчед ми здраво се двоуми от няколко дни какво да избере м/у Тошиба 42XV635 и Сони 40W5500. Тъй като тази Тошиба няма как да я видя на живо и тествам питам колегите тука може ли изобщо да има някакво сравнение м/у тези модели. За Сони модела всичко е ясно, но Тошибата...???

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Братовчед ми здраво се двоуми от няколко дни какво да избере м/у Тошиба 42XV635 и Сони 40W5500. Тъй като тази Тошиба няма как да я видя на живо и тествам питам колегите тука може ли изобщо да има някакво сравнение м/у тези модели. За Сони модела всичко е ясно, но Тошибата...???
    Тошибата струва 1350 лева в момента. Не мисля, че е редно да ги конкурираш. Ако е склонен на цената на W5500, то да гледа 42ZV635.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 и дума не става за конкуриране. Въпроса е, че нямам възможност аз да видя в моменти нито един от новите модели на Тошиба за да мога да му дам съвет кое от двете си заслужава. Някой му казал да си вземе от новите Тошиби и той търси реално мнение в сравнение с модела на Сони 40W5500, защото знае добре как работи той, но уж другите били по-хубави от това Сони. Та ако ги сравняваш и знаеш какво представляват като цялостно качество, какво да избере между 42ZV635 и 40W5500. 2' при Тошибата не са от никакво значение. Въпроса е този модел или друг от новите Тошиби по-добър ли е от W5500?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

lazarus18 и дума не става за конкуриране. Въпроса е, че нямам възможност аз да видя в моменти нито един от новите модели на Тошиба за да мога да му дам съвет кое от двете си заслужава. Някой му казал да си вземе от новите Тошиби и той търси реално мнение в сравнение с модела на Сони 40W5500, защото знае добре как работи той, но уж другите били по-хубави от това Сони. Та ако ги сравняваш и знаеш какво представляват като цялостно качество, какво да избере между 42ZV635 и 40W5500. 2' при Тошибата не са от никакво значение. Въпроса е този модел или друг от новите Тошиби по-добър ли е от W5500?
    2 инча не са малък плюс. Освен това е 200Hz, което уж е добре. Със 100-200 лева е и по-евтин. Използваната система Resolution+ като че ли е една идея по-добра от скалирането на Sony-то.
    Според мен ако иска нещо осезаемо по-евтино да вземе 42VX635, но само заради цената.
    Смятам, че 40W5500 е по-добрия избор от гледна точка на качеството като цяло.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 това което се вижда като качество с безпрецедентна детайлност и триизмерна илюзия с уникална дълбочина на черното аз лично не съм виждал на нито един от настоящите модели в този ценови клас както на 40W5500. Това и той го знае и не е в цената да спестиш 100-200 лв. а да спечелиш с качеството на картината при HD/SD. Мисля, че ще вземе W5500. Просто се нуждаеше от практически съвети за да се разнесе съмнението му с новите модели на Тошиба. Сигурно са хубави, но като това Сони...не.

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Тошибата струва 1350 лева в момента. Не мисля, че е редно да ги конкурираш. Ако е склонен на цената на W5500, то да гледа 42ZV635.
    Аз мисля ,че е коректно точно тези модели да се сравняват , ще се обоснова. И двата са 100 хц. и двата имат матови панели . Toshiba 42ZV635 е 200хц. Cristal panel eдиствено динамичният контраст 100 000:1 е еднакъв с W5500 .
    lazarus18 това което се вижда като качество с безпрецедентна детайлност и триизмерна илюзия с уникална дълбочина на черното аз лично не съм виждал на нито един от настоящите модели в този ценови клас както на 40W5500. Това и той го знае и не е в цената да спестиш 100-200 лв. а да спечелиш с качеството на картината при HD/SD. Мисля, че ще вземе W5500. Просто се нуждаеше от практически съвети за да се разнесе съмнението му с новите модели на Тошиба. Сигурно са хубави, но като това Сони...не.
    Имам 42XV635D , при качествен SD сигнал екстрата RESOLUTION+ направо доближава до HD( сравнявам с Еуроспорт и Нешънъл джеографик каналите на HD),просто не е за вярване. Основната разлика,според мен идва от типа матрици LG S-IPS -Toshiba и Samsung S-PVA -Sony W5500 с техните плюсове и минуси. Само директно сравнение един до друг може да даде точните разлики, макар теоритично да са ясни. Има и някои допълнителни неща повече при Сони , като PIP,PAP,PAT ,мрежовите опции . При Тошибата Divx през USB ,SD слот за снимки . В момента разликата в цената е огромна ,до кога ? Промоцията днес би трябвало да е свършила ,но http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09057078 може да отпуснат някой и друг ден.

PS. Да, ама не ,вече е 1599лв. Все пак със 100 лв. по -надолу от преди промоцията.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

nkd благодаря за изчерпателния коментар. Наистина добър модел е тази Тошиба, но и при Сонито качеството при SD е също толкова добро, така че в този показател са изравнени, но огромния плюс при W5500 е супер високото HD ниво на качеството в картината. Всички нововъвеждащи мултимедиини и тем подомни екстри при новите модели телевизори лично за мен са абсолютно без никакво значение и смисъл щом най-важния показател (максималното качество на картината) липсва. Нищо не ни грее големия телевизор с яко мазало и без точния детайл и всички свързващи нива (истински голям контраст, истинско черно, добър ъгъл, дълбочина и реализъм...). Благодарности за мненията Ви които предадох на човека, а той ще си взема крайното решение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 91 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе