-
Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Споко, нормално е. Като стане така - вадиш от тока за 30сек., ръгаш пак и си гледаш. Няма смисъл чак 24 часа да го чакаш. Все едно му правиш Reset. При толкова много Smart функции дето са му наръгали в него си е нормално да се държи така. Скоро може би ще има и копче Reset или Ctrl+Alt+Del я на дистанционното, я на самия телевизор :)
Моя е 40TL938 и като се заиграя с мрежовите му настройки, особено по WiFi - редовно прави така: пускам, зелен светодиод а на екрана - нищо. И както по горе писах, вадя от тока, след 30 сек. включвам и ... си се държи нормално.
Иначе ако си го ползвам само като телевизор си се държи перфектно.
-
-
Софтуерът е бъгав май. Моята тошиба забива понякога на tv1000 и AXN и се налага да му дърпам шалтера, след това всичко си е наред. Незнам колко е нормално това и то само на едни и същи канали. Иначе качеството на картината е без забележки и си ме кефи много ЗА СЕГА дано няма ядове. Явно както казва колегата интернета, който са му накачили бъка всичко.
-
Здравейте,едно питане относно Toshiba 40HL933G и 40RL933G кой от двата е по добрия вариант като се има на предвид че в момента са на промоция и са една и съща цена(799лв.)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Ivan86
Здравейте,едно питане относно Toshiba 40HL933G и 40RL933G кой от двата е по добрия вариант като се има на предвид че в момента са на промоция и са една и съща цена(799лв.)
Вторият...
http://www.toshiba.bg/television/
LED телевизори - Toshiba
http://www.toshiba.bg/television/led/rl/32rl933/
-
40TL938 като му прехвърля сигнал от компа по hdmi кабел се губи безжичната връзка към други устройства ,някой знае ли от какво може да е.
-
Имаме нов ъпдейт на TLките.ТВто си го хвана автоматично от мрежата-6.9.JD.1 от Jan.18.2013-74.8.30.4.Нямам идея какво са оправили и какво развалили.:D
-
Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Цитат:
wladoal
Да се похваля. С Toshiba Remote (Google Play) направих таблета дистанционно през WiFi мрежата. От скоро са добавили модели.
А какъв е модела на твоята Тошиба?
-
Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Цитат:
wladoal
Да се похваля. С Toshiba Remote (Google Play) направих таблета дистанционно през WiFi мрежата. От скоро са добавили модели.
https://itunes.apple.com/hr/app/tosh...439208365?mt=8
https://play.google.com/store/apps/d...TvRemote&hl=bg
-
Цитат:
stefanusis
Здравейте,с Тошиба ТЛ838Г съми до сега всичко е наред,но днес се яви следния проблем с Ютуб. След като зареди и пусна някое клипче всичко си върви нормално докато свърши клипа,следващият клип вече се чува само звук. Пробвах с фабрични настройки, изключване от контакта,без ефект. Не съм правил ъпдейти, сервизно меню и т.н. Моля ако някой знае как да ми каже как да го оправя, благодаря .
Здравейте,
Имам същия телевизор и от няколко дена се появи същия проблем. Като свърши даден клип и на следващия тръгва само звук. Помислих си да не е от връзката, но я провериха кабелджиите - интернета си е ок. Да знае някой нещо по въпроса?
Благодаря предварително!
-
Хм, интересно, и моята Тошиба само че е RL938 го прави това от скоро. От начало помисих че не съм влезнал в профила си в Ютуб, и ми спира картината от там, обаче като се регистрирах и пък същото. Отделно реших че може да е това че телевзиора е доста топъл - ползвам го за монитор основно и е включен почти 24 часа. Пробвах и изгасен за повече време и включен на Ютубе отново направи същият номер. После взе да ми забива и безжичната връзка и след няколко спирания от контакта се оправи всичко, сега тествам доста време и си работи, явно е бъг в софта. Ама как така по едно и също време с толкова потребители?
-
Здравейте! Аз съм със TOSHIBA 40VL748 и не мога да си пусна субтитрите на филми от флашката. Помогнете ми ако може :)
-
Цитат:
pawkata
Здравейте! Аз съм със TOSHIBA 40VL748 и не мога да си пусна субтитрите на филми от флашката. Помогнете ми ако може :)
Отвори ги с Notepad, даваш File - Save As - и им сменяш формата най - долу от ANSI на UTF-8 и даваш Save - Ok и готово. И задължително филма и субтитрите трябва да са с еднакви имена. ;)
-
Здравейте уважаеми съфорумци.Един потребител се интересува,може ли да гледа 3Д филм на Тошиба 32ТЛ933,като източник не сигнала ще е лаптоп с видеокарта AMD Radeon HD 6250 ,свързани с кабел VGA.
Има очила TOSHIBA FPT-AG02G 3D GLASSES.
-
Я да питам и аз за субсите, за кодировката е ясно. Но има ли начин да се напрвят да излизат на черен фон примерно. Че доста е дразнещо само с тия бели букви без фон... Или пък може ли да се корегира позицията им ?!