Привет!
Така да почна подред:
Закупих си горе споменатия телевизор и от там ми тръгнаха проблемите.Като общо се държи добре но от една седмица немога да подкарам субтитри на 3 Д филми.Много четох много пробвах но нищо не става.Значи променям ги да са с еднакви имена да са с SRT,TXT и така нататък но не тръгват.В нормален 2 Д филм си вървят но на 3Д няма никой.Най доброто което постигнах е,че свалих филм в 3 Д но ми излизат на правоъгълници.На компютъра вървят без проблем.Друго което забелязах е,че субтитрите стартират на правоъгълници но когато са написани на латинеца(имаше реклама на торента) излязоха нормално.Също ги направих и от ANSI в UTF-8 и пак нестават.В UNIKODE въобще не тръгва филма макар да променям само субтитрите.
Някъде явно я бъркам но ще съм благодарен някой да помогне да се искефя на един 3 Д филм.
Филмите ги пускам през хард диск.Нямаше и говор (заради DTS)но с това се оправих макар,че филма го оставих цяла вечер да се преработва.Между другото ако има някоя програмка за преобразуване в АС-3 да не отнема цяла вечер може да споменете.
Благодаря предварително
Поздрави