Монтирах го, мисля че имам едва забележим спад в качеството на HD каналите, на SD няма проблем.
Монтирах го, мисля че имам едва забележим спад в качеството на HD каналите, на SD няма проблем.
Вчера ТВ-то пак заби след стартиране, тоя път със зелен екран, явно ще трябва да го нося на сервиза...пък като ги знам там какви са чевръсти...
Тоест след поставянето на галваничният разделител до момента не го е правил?
Правил ли си му ъпдейт?
Toshiba :Download Centre
След поставянето на това ТВ предпазител WP230-TV на третия ден заби със зелен екран на по тъмни зелени черти, всички излязли до момента ъпдейти съм ги направил като последният е от 7 дек.2013г. А тука Toshiba :Download Centre моя модел 50Л7335Д не излиза. Има обаче за 50L7333DG ъпдейт от 25.дек.2013 , не знам ще стане ли.
Зелен екран - за сервиз.
Не се опитвай да качваш ъпдейти за друг модел - разликата е в тунерите.
Намерих някаква информация, но пак да питам за по-актуална....?
40RL933G и подобни имаме проблем със загуба на каналите. Намира ги всички и след няколко дни половината ги няма! Не са и по ред!
Сигнала е добър. Не вярвам кабеларката през два дни да прави промени. Така е вече година и половина. Не е ъпдейтван фирмуера от закупването на ТВ!?
Вероятно, вечерта пада нивото на сигнала на някои програми, а в същото време телевизора прави опресняване на списъка.
Така програмите с много слаб сигнал се изтриват от списъка + се променя редът на останалите.
имам проблем с подреждането на каналите посредством програма пробвал съм 3 програми за тошиба но без успех не може програмата да разчете файловете свалени от телевизора на флашката
модела е тошиба 50l4333
IFA 2014 - Toshiba - telewizory które jeszcze pokażą pazury. - HDforum
Само не се връзвайте много на приказките на Кики - пристрастен е..
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-09-14 в 20:27.
Вчера взехме на един приятел TOSHIBA 47L7453 и пак така. Каналите до към 60 са един след друг и после почва 61 62 67 68 69 70 71 74 78 - така прескача позиции. Сега чисто нов е и не е ъпдейтван. Също не може да се закачи за рутера. Като имам време ще ходя да го ръчкам.
Здравейте,
вчера си купих Toshiba 40L3433DG. В описанието му пишеше, че мога да пускам неща от лаптопа директно на телевизора, посредством wi-fi връзката! Но във настройките и в менюто нямам такава опция, да сдвоя двете устройства! Моля за някаква помощ! Благодаря предварително! Поздрави!
От лаптопа върху файла десен бутон(play to)така е при Windows 8.1 и не вярвам при другите версии да е по различно.