СПОДЕЛЕТЕ ако знаете как се трият канали на телевизор Тошиба?-модела е 40L7335D
непотребните канали искам да ги изтрия да не "тежат'",мнооого бавноо ми превключва между каналите.
Здравейте, да ви се оплача
Днес си взехме е те този телевизор: TOSHIBA 32L4333 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Обаче хич не ми харесва картината.
В началото на годината си взехме Самсунг. Няма място за сравнение
Много е блудкава картината на Тошибата. Говоря за сигнала от кабелната, иначе клипчета с добро качество са с доста добра картина. Чудя се дали заради размера Тошибата се представя по-зле? 32" е, а Самсунга е 40"
AVGINOV, мен също ме интересува това с изтриването на каналите, които не се ползват.
Ако не се лъжа обаче, бавното сменяне на канали не се дължи на многото канали, а просто Тошибите са си такива бавни... Самсунга и тука бие Тошибата...
Ами дано се включи някой компетентен... и на мен ми се струва много дълго времето за превключване между каналите...
Това ще го преглътна някак, но картината е... подведох се по това, че 450 лв си взимам и смарт тв....
Ей, продължават хората да се заблуждават с маркетинговите трикове смарт,фарт и т,н......как за 450 лв очакваш нещо...!??? Естествено, че ще е много мега гига зле. Въпреки че за кухнята на майка ми съм и взел 22-ка Нео, за 250лв, колкото да шуми нещо там, но съм го взел именно за това и без никакви претенции...и с ясното зъзнание какво взимам. Тошиба са така, бавно превключване на каналите...Какво е тошиба? Бюджетна марка, това е.
Не стига, че има такъв форум като този, а и хората продължават да се "самоубиват', хаха ми заслужават си го. Така че, четене му е майката и конкретни и ясни въпроси. Така направих аз, и не съжалявам за избора си.
Отскоро съм собственик на 32L4333 който като за 419 кинта си е супер за момента. Четенето на mkv-та и avi-та от usb минава идеално, субовете ако са утф-8 си ги разчита. Не успях да изкарам субтитри за филм който е *.mp4 независимо от кодирането им, но както прочетох в едно от мненията от предни страници май няма и да мога - затова mkvtoolnix и за около 2 минути при файл около 2гб се прави ремуксинг и *.mp4 се пребразуват в *.мкв и вече няма проблем с надписите.
Само едно мини проблемче имам което предполагам е въпрос на моето незнание та ако може да помогнете - при смяна на каналите горе излиза ред с информация съответно вляво за номера на програмата, името й , дали е моно и стерео - това е хубаво и полезно, но вдясно излиза час и дата които не видях как и откъде мога да коригирам понеже са тотално грешни - ползвам аналогова кабелна телевизия. При влизане в приложенията си излиза дата която е коректна и часовник имащ разлика от един час което може би е въпрос на зададената държава и има връзка с лятно/зимно време. Предполагам коректните дата и час се вземат от интернет понеже никъде не съм въвеждал час и дата при пускането на телевизора.
П.С. При мен не съм забелязал чак такова забавяне 5-7 секунди каквото описват при превключване на каналите - има си ги едни 2-3 секунди, но това не го смямам за болежка.
Пробвах но не става.....идея си нямам какъв може да бъде проблема... !
И аз си купих същия ТВ преди няколко дни. Часовникът се сверява от: Меню - инсталиране - настройки DTV - настройка местно време.
Забавяне при смяна на каналите почти няма- броя 1-2 и е сменил канала. За сега съм го пуснала на ефирната и то без антена. Един коаксиален кабел 1,5м включих в антенния вход и си хваща сигнал без проблеми. За сега нямам оплаквания. Е Панасоник-а в другата стая е доста по-бърз, но за толкова пари съм доволна. Филми от флашка не съм тествала, защото си ползвам DLNA-то. Мислех, че може да имам проблем с нета, защото е далече телевизора от рутера, но си хваща без проблеми. Бавно зарежда приложенията, но ще го тествам другата седмица и с кабел от рутера.
Здравейте преди няколко дни купихме този телевизор :
Toshiba 50L4333DG . как да разбера каква е матрицата му?
s/No 11T03721 Balch:PTC0004859
И от къде мога да прочета препоръчителните настройки на картината?
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от pavelkv1; 01-05-14 в 19:57.
TOSHIBA 47L7453 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Дано внесат и 55" вариант.
здравейте от 3 дена имам тошиба 50l4333DG от промоцията на техномаркет и не мога да пусна субтитрите на плеъра.Връзката е правя безжично, шервам папката и тв. я вижда от там пускам филма но субтитрите не излизат макар и да съм ги направил с еднакви имена, допълнително съм им сменял и кодирането на UTF-8 и пак ги няма, пробвах да пусна филм и с медиа сървър но там пък изобщо не го виждам на телевизора. Моля ви помогнете че съм се пощурил с тези субтитри
Васе така е, трябва да се научиш да гледаш БГ филмии има още едни дето превод не им трябва
Аиде и аз с проблема си, преди 3 дни взех Тошко 32L4333 онзи ден имах малко дертове с връзката по ВИФИ, и поне 7-8 пъти писах паролата без проблем на латиница като преди това смених езика от клавиатурата със съответния бутон. Днес разбрах къде греша с ВИФИ и оправих проблема и реших да се логна но греда, клавиатурата е на кирилица и няма сменяне, бутона за езика не е активен и маркера го прескача, принудих се да сменя езика на целия ТВ за да ми излезе латинска клавиатура, някои може ли да каже, какво точно се е случило и какво пропускам че тая клавиатура не иска да ми изкара активен бутон за смяна на латиница и кирилица.
И още нещо, препоръчително ли е да го ъпдеитвам, при филипс след последния ъпдеит нещата се омазаха тотално по всички параграфи и народа по форумите изпищя яко, та сега да питам някои ъпдеитвал ли си е Тошкото и има ли някъква положителна промяна след ъпдеита?
малко развитие по въпроса с субтитрите,файловите които ги виждам на тв. с wifi ги плейвам но немога да изкарам субтитри, инсталирах wild media server и там вече всичко си е както трябва, явно ще е необходим за гледането на филми при положение че без медийния сървър не ми вади субтитри
Здравейте,
Имам крайно неприятен проблем с активиране на различните функции-при пускане телевизора започва да зарежда (излиза надпис : изчакайте един момент, системно зареждане) и като достигне 90% спира и остава така, като през това време всички менюта са блокирани. Оправя се след многократно изключване чрез изваждане на кабела от контакта, което не си е работа. Ако някой знае нешо по въпроса ще му бъда крайно благодарен за информацията.
Телевизора е модел 50Л4333
- - - - - - - - - -
ПП
За моделите 2013 кдировката трябва да е уникод 1200.