Страница 23 от 41 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 609
Like Tree11Одобрявам

Toshiba LCD телевизори 2014/ презентация и FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница /част 4/

Ти колко време го чакаш на 90%? моя и тои стига до там, седи около 30 секунди някъде и е готов. Баси мен уиндолса ми се дига по бързо от тоя ТВ Соните нема такъв дерт, пускам го и след 5 секунди мога да правя всичко по него.
    Аз пък да питам, бях си променил настриките на режима на картината Динамичен, така както ми харесва, ама одеве видях че са се нулирали. Да не би на тоз режим да може само заводските зададени да са, и на кои режим мога да ги променя и после да не ми се нулират.
    Този пост е редактиран от pif4o; 05-05-14 в 20:04.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2014

Понякога остава неопределено време на 90% -последния път издържах близо 3 часа преди да мина през вадене на щепсела.
    Динамичния режим си е фабричен-самонастройващ се, така че твоите настройки ще важат само за останалите режими.

4. Тук е от
    Aug 2007

Моя тошко го пускам и след около двадесет секунди мога да правя всичко.

5. Тук е от
    May 2014

Здравейте! Имам проблем със субтитрите на телевизора и се нуждая от вашата помощ. Пускам филмите от USB. Правя всичко както трябва и субтитрите си тръгват на български, но през X брой реда излизат на D1/2D1!D/12... Има ли начин това да се оправи и как? Извинявам се ако е питано в предишните страници!

L7333

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

7. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Явно аз съм бил в грешка, не си е загубил настроиката в режим Динамичен, просто когато е на ТВ и на флашка примерно помни различни настроики, примерно пускаш флашка и е бил на динамичен пак си е там, пускаш тв но на ТВ е бил на холивуд ден и пак си е така Явно не съм бил настроил картината на режим ТВ щото не бях пускал канали. и после се учудих що е на дефолт. Тва е умно да си помни какво си му задал като на строики на флашка или на ТВ дори си мисля дали и на интернет в часност ютуб не помни тез неща.

8.  

9. Тук е от
    May 2014

здравейте имам вече нов проблем ,когато пусна филм през wild media server гледам го може би около 30 мин. и ме изхвърля от филма в менюто при което трябва да го пусна от начало а превъртането на филма е много бавно дори и на най бързата степен, от какво може да е това прекъсване и може ли да се настрои да пуска филма от там където е спрян

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Тук е от
    Nov 2013

Здравейте,
    От около 1 месец като втори ТВ си взехме 40L7335. Много съм доволен от картината като цяло в сравнение със Сони-то. За парите си е супер. Не детектирам и изброените по-горе проблеми, може би защото е с последния фирмуеър. Сега за проблема :rolleyes:
    От както го купихме след 5-10 мин работа от телевизора започва да се носи миризма на "ново" или по-скоро на загряла пластмаса. Очаквах това да изчезне след 1-2 седмици работа, но уви миризмата все още си я има. От 1 месец работи всеки ден по 3-4 часа мин. Мисля че мирише задният черен капак. Някой имал ли е подобен проблем и след колко време е изчезнал?
    Преди 6 месеца си взех и Сони, но при него такова нещо въобще не се наблюдаваше.

12. Тук е от
    May 2014

моля ви помагайте че не мога да се преборя с един проблем.при гледане на филм без значение дали е по DLNA или с кабел от рутера към тв. връзката ми прекъсва за момент и ме изхвърля от филма и това го прави всеки път, ползвам домашний медиа сървър но и от други плеъри съм пробвал и пак е същото, благодаря ви предварително!

13. Тук е от
    Apr 2014

Отваряш субтитрите с нотепад++ отиваш в ОФОРМЛЕНИЕ и конвертраш в Ucs-2 Little endian. На 4333 рабори безотказно.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от pooh1 Виж публикацията
    Здравейте,
    От около 1 месец като втори ТВ си взехме 40L7335. Много съм доволен от картината като цяло в сравнение със Сони-то. За парите си е супер. Не детектирам и изброените по-горе проблеми, може би защото е с последния фирмуеър. Сега за проблема :rolleyes:
    От както го купихме след 5-10 мин работа от телевизора започва да се носи миризма на "ново" или по-скоро на загряла пластмаса. Очаквах това да изчезне след 1-2 седмици работа, но уви миризмата все още си я има. От 1 месец работи всеки ден по 3-4 часа мин. Мисля че мирише задният черен капак. Някой имал ли е подобен проблем и след колко време е изчезнал?
    Преди 6 месеца си взех и Сони, но при него такова нещо въобще не се наблюдаваше.
    Аз съм със същия нормално е да мириши докато се по опече пластмасата. след месец два ще се разсея. Поне при мене беше така. Повече от половин година го имам

16. Тук е от
    May 2014

субтитрите ги пускам безпроблемно с домашний медиа сервер пробвах да ги конвертирам с нотепа++ но пак не ми ги разпознава ако не ползвам медиа сървър
    пс.Отново проблем със субтитрите явно си ги пуска когато си иска,а проблема с прекъсванетo най вероятно е от рутера
    Този пост е редактиран от vasi1; 10-05-14 в 11:38.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте.Някой тествал ли е този модел http://www.technomarket.bg/products/...oshiba-50l4333
    Доколкото разбрах е среден клас.Какъв е панела?И като цяло отзиви.По молба на мой приятел го правя.

18. Тук е от
    May 2014

Цитат Първоначално публикувано от MatZo Виж публикацията
    Здравейте.Някой тествал ли е този модел TOSHIBA 50L4333 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Доколкото разбрах е среден клас.Какъв е панела?И като цяло отзиви.По молба на мой приятел го правя.
    приятелю прочети няколко реда назад и ще имаш представа
    според мен като тв.е ок но като смарт....мнооо зле

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 41 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba RAS-B13N3KV2-E SUZUMI+ или Toshiba RAS-167SKV-E5
    От nanizealot във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 77
    Последно: 18-02-15, 15:08
  2. Toshiba RAS 402 EDR / Toshiba RAS 402 GDR / Toshiba RAS 402 GDRH
    От rukar във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 2
    Последно: 14-12-14, 22:56
  3. Toshiba 40TL938 - Toshiba Places !!!!! Help
    От kireto69 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 10-03-14, 20:02
  4. Toshiba TOSHIBA 55WL863G или Sony KDL-55ex720
    От iskrens във форум Toshiba телевизори
    Последно: 24-12-11, 15:12
  5. Нова серия LED телевизори на Toshiba работят без ток
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Последно: 29-11-10, 16:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе