Предполагах.Все пак е под 1000лв.За браузване е много бавен нали?
Предполагах.Все пак е под 1000лв.За браузване е много бавен нали?
Темата е за Тошиба! Още по-малко пък за избор на телевизор..
mod/edit
Сори за спама.
Този пост е редактиран от gnf; 13-05-14 в 17:28.
Глупости, всичко зависи от интернета ти.
Дъщерите ми гледат нон стоп онлайн клипчета и Ютюб.
Бавен е интерфейса на смарта, но ако искаш бързо си вземи Самсунг с 4 ядра
Toshiba 55 L7453 - test tv lcd. Model 2014 - HDforum
https://translate.google.com/transla...tml&edit-text=
В ревюто твърдят че панела е на AUO
но реално е IPS на LG Display - буква L най-вдясно на белият етикетTelewizor jest na matrycy AOU.
http://www.hdtv.com.pl/obrazywp/obra...s_P1670722.JPG
в ревюто има снимка на етикета вътре на видеопанела , там пише че е произведен от Briview Coproration която е дъщерна на AUO, но в случая става въпрос да подизпълнител, пише си го - Designed by Toshiba. Тоест по заявка на Тошиба. Матрицата е закупена от LG Display, но крайната окомплектовка с корпус, подсветка и T-Con борд е на китайците от Briview.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-05-14 в 13:28.
CHIMEI INNOLUX V500HK1-LS6 Overview - Panelook.com
това е панела, стоящ в модела 50L73хх
Някой да има проблема и да е намерил начин да го разреши с пускането на 40L7335DG ?
Изгася се нормално от дистанционното, но после няма пускане, освен ако не се изгаси няколко пъти от контакта.
Гаранционен ремонт е алтернатива, обаче ще отидат едни 30 дни в разправии, както винаги ...
На кабелна телевизия ли си?
Да, изключил съм динамично и стендбай търсене, ако натам клониш.
С СА модул съм и карта на Близу.
Разкачи кабелната и закачи някакъв кабел на антенният вход. Сканирай за цифрова ефирна и после пробвай как да се държи телевизора при включване и изключване.
Здравейте. Днес и аз си взех този телевизор и аз попаднах на същия проблем. Успяхте ли да намерите решението на проблема?
Здравейте собственици на Тошиба Днес си купих Toshiba 50L4333,голяма радост,страшен кеф и,,,до там.Вероятно се вижда,че пиша в 4,34 сутринта и Ви е ясно,че ще задавам въпроси относно опции и приложения с които не успявам да се справя от 18.00 до сега Първо се запознах в детайли с повечето от постовете писани преди мен за да не се повтарям,но не намерих точно "моите ядове". Като за начало бих помолила някой с точно този модел,който го е свързал с интернет безжично -чрез рутер - да ми обясни като на треторазряден идиот-как точно да го включа.В магазина ми обясниха,в упътването четох,в сайта на Тошиба изчетох каквото имаше и след като направих всичко дума по дума около 35 пъти се предадох,,,,пише си че съм свързана,сигнала силен,,,,паролата приета и все пак ТЦЪ,,нет няма.Трите копченца /къща,лупа и човече/ с които Би трябвало да се влезе в приложения,направо ми се отпечатаха на пръстите-каквото и да натискам се появява един рекламен екран с неактивни икони и надпис,че това е демонстрационна снимка,,,,,,,,,,,,,е хубаво де,къде са активните тогава и с кое копче или откъде в менюто мога да избера някакъв браузър изобщо?? Втори въпрос,ако не е нахално,,,, Къде е тъпия телетекст-не че ми трябва,ама изобщо няма индикации да съществува,при натискане на бутона на дистанционното ми изписва -не е достъпен. Освен това ми се показва едно време /час де/ което може и да е валидно за Япония,ама в София сме по-друга схема,датата също е около 12 януари,пък сега е 23 май и разбира се няма и дума по темата в упътването,както и липсва копче и на дистанционното с часовниче поне. Никак не искам да се оплаквам от Тошиба като цяло,защото "стария на 2-3 години" който днес пенсионирах в спалнята е Тошиба резга 40 някакъв дизайнерски с едно огледално стъкло отпред,за слънчева стая изобщо не става защото отразява нечовешки светлина и образи,та,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,той си бачка идеално-свързан беше с HDMI с лаптопа ми без никакви протести,а сега този новия като му вкарах кабела,все едно му четох новините,,изобщо не отреагира и не успяха да се свържат. Много Ви моля,всяка информация,ще ми бъде безценно важна,ако можете да помогнете с идеи,защото с мъжа сме на кантар да се изпокараме,,ясно Ви е че аз пищях и се тръшках за новия Тв и сега нямам очи да му се окайвам как не мога да се справя с настройките Благодаря Ви за отделеното време и внимание.
Нещо DEMO/SHOP mode или там както се води при Тошиба?
bube2006
Вероятно консултантите в магазина са го пуснали в магазинен режим(SHOP), така че ще се наложи да му върнеш заводските настройки и да му зададеш домашен режим на употреба (HOME). След тази процедура всичко би трябвало да е наред. За телетекста - не всички програми имат такъв. Относно връзката с лаптопа - влез в менюто и избери съответният вход към който е свързан компа.
Toshiba 50L7335 : Test complet
Не разбирам много френски, но техническите термини са ясни.
Ами не е в режим магазин,,,,,,,,,,,,,,,цял ден се разправяме с тия тъпотии,на финала служител от Карфур дойде в къщи лично за да се увери,че всичко правя дума по дума каквото ми рецитира и пак няма ефект. В резултат- помогна на мъжа ми да вкарат тухлата в огромния кашон и го отнесоха обратно в магазина и ще ни дадат друг който днес тествахме там на място и всичко му беше в ред----------------------------уж....да не се заричам,че дявола си няма работа Сега ги чакам да се върнат и консултанта от Карфур лично ще ми го инсталира и провери в детайли преди да си тръгне. Вероятно съм звучала и изглеждала ужасяващо,щом стигнахме и до бракоразводни теми в магазина,а това е спомогнало да предизвикам съчувствието на продавачите и съответно до идването му в къщи с градския транспорт