Ако ако си прецениш че не струва, как може да я избегнеш?
п.п. по предния ми проблем, удоволствието да имаш бърза тошиба струва 16-17 вата, тва е консумацията при стенбаи с включен режим, без него показва 0,0-0,2 вата.
Ако ако си прецениш че не струва, как може да я избегнеш?
п.п. по предния ми проблем, удоволствието да имаш бърза тошиба струва 16-17 вата, тва е консумацията при стенбаи с включен режим, без него показва 0,0-0,2 вата.
Потърси в менюто, опциите за ъпдейт - там трябва да им настройки.
Меню > Други Настройки > Версия на софтуер(или нещо такова - по навик си карам с английско меню) -> Автоматично сканиране.
То ако трябваше да му спирам нета просто щях да го върна в магазина,понеже взех този модел основно за да мога да пускам филми и музика от домашното сървърче като на 2та основни телевизора (чифт Самсунги)
Е,прав си за това,но си запазвам днес и утре да цвиля против ъпдейтите(не във форума,че ще е безмислено спамене) докато ми мине,пък вече оттам нататък вече ще се гледа по форумите (както карам с OTA-та за телефоните и т.н)... Единствената лека подробност е,че скоро може и да няма такива,щом като последният е от Април месец
Този пост е редактиран от bk109; 02-11-14 в 20:30.
Проверих, има опция "ъпдеит по въздуха" хаха, давам на нея и излиза " автоматичен ъпдеит-изключен" а да видим
Аз открих лек проблем след новия ъпдейт (40l7335d). при отваряне на смарт менюто(бутона с къщичката) и дам на времето долу в ляво телевизора ми угасва все едно му спира тока и след това тръгва пак като го изчакам да зареди цялата система. Преди това го нямаше и нямаше никакъв проблем. Някой да има същите проблеми
Чакаме ли 9-та серия тази година или вече не се произвежда, в смисъл след L7 би трябвало да има и UHDTV модел. Много би ми се искало конкурентен TOshiba, но май ще си остане бюджетна марка и май следващия ми тв ще да е Самсунг било 2015 или 2016 модел. Доколкото си спомням съветите ти са да не се купува флагман, понеже адски бързо му пада цената,а модела под него, който с подходящи настройки вади близка картина с топ модела. Не коментирам тошиба, а по принцип защото като че ли топ модел тошиба трябва да се конкурира с вице модел на самсунг да кажем. Но за теб(Христослав), като че ли си остава бюджетна, компромисна марка. Честно казано при покупка на следващия ми тв до последно ще следя тошиба, защо не и филипс или панасоник(които дълго време ми бяха слабост), но май идваме на заключението, че се купува с оглед цена-производителност, а не еди си коя си марка.
В средата на годината обявиха, че щe има серия L9
Toshiba's L9450 is a 4K TV that runs Android 4.4 - HardwareZone.com.sg
4k@60 with L9 series and HDMI 2.0 Firmware - TOSHIBA FORUMS
но явно модела ще се появи в началото на следващата година
TV Übersicht - Toshiba
Тошиба както LG и Samsung произвеждат бюджетни модели.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-11-14 в 17:44.
Хмм,някой да има идея къде да намеря changеlog за новия ъпдейт за 32W3433D (.3.5.5),защото в сайта на Toshiba има само за последния такъв - v .3.3.6 ?
Този пост е редактиран от bk109; 20-11-14 в 13:45.
Търсих, но нищо не намерих. Изчакай ден-два и ще се появи changеlog.
Toshiba Support Forums: Toshiba 32W3433DG - YouTube app - ...
Как да накарам на филм от флашка във формат ''мп четири видео'' да се виждат субтитрите-телевиора е тошиба 47" сериа L. Ако филма е под формат ''видео клип'' субтитрите тръгват с малка корекция.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-11-14 в 17:45.
MP4 бил само за мобилни.. Не си ли забелязал,че от 2012 насам x264(.мр4) е новият стандарт ползван при scene рилиисовете,а xvid се появява по тракерите със забавяне и все по-малко пиъри?
А иначе на оригиналния въпрос - поне при моята Тошиба и Самитата просто трябва .srt файла да е в същата папка и със същото име и си бачка
Този пост е редактиран от bk109; 21-11-14 в 06:04.
Не, не съм. Но не бих си наложил такова изтезание да гледам mp4 на голям екран. Гледам само блу-рей "рилиисовете". За "Самитата" не претендирам, но Тошиба не може да чете srt файла, дори и да е в същата папка с mp4 файла.
Проблем с гледането на голям екран няма,защото mp4 =\= кофти формат. Причината да го свързваш с телефоните и едновремешните плеъри е,че има по-добра компресия и можеш да вкараш повече инфо за същата единица място(за това при равни условия стандартен 40 минутен епизод в SD е 350мегабайта с xvid,а 280 и по-малко при използване на h264
FunFact™ - mkv в който рипват повечето HD филми е контейнер за h264(MP4-AVC) + аудио по избор + екстри
Еdit:Най-накрая се освестих след нощна смяна и поне на моята тошиба .srt се чете и като самостоятелен файл в същата папка като mp4 файла и като прикачена към .mkv . Разбира се,моето устройство е различно,та .. YMMV
Този пост е редактиран от bk109; 21-11-14 в 22:14.