Да... Сега ги забелязах раздвоенията и на IMAX.Under.The.Sea... Съжалявам за неточната информация в предния си пост. Проблемът остава...
Да... Сега ги забелязах раздвоенията и на IMAX.Under.The.Sea... Съжалявам за неточната информация в предния си пост. Проблемът остава...
Здравейте,
Притежавам Тошиба 40TL933G. На път съм да закупя Тошиба WLM-20U2 wifi донгъл, но въпроса ми е дали мога да си кастна дисплея със Win 8.1 pro или някоя друга версия на Win. Тъй като прочетох, че по новите ТВ-та могат да се свържат. Попитах в техномаркет, но там вдигат рамене, писах на тошиба те ме пратиха към сервиза им, а от сервиза ми казаха, че се занимават само с реални проблеми и не си правели тестове това работи ли или не... Изчетох доста тук по темите, но не успях някъде да намеря отговор.
Със смартфон няма проблем свързва се. С Wild Media server пробвах няма проблем пак всичко е ок. но това WiDI неще. Поазва че неможе да получи IP адреси
Здравейте искам да споделя с Вас следния проблем с моя 40 инчов Тошиба . Телевизорът се включва в контакта светва веднага зелената лампичка, а не в стендбай режим. Съответно стига до никъде светва лампите отзад и стои черен екран. Включвах го, изключвах го, не мога да го подкарам. Дистанционното не работи, а диодът му реагира. Бутоните също не са активни на самия телевизор.Как мога да го ресетна, явно нещо е забил. Много Ви благодаря предварително. П.с. На книжката пише rl93 series, sl97, rl95. KАто го сваля утре ще кажа кой модел точно е.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-01-15 в 19:05.
Време беше, Тошиба спират с телевизорите, явно някой китаец ще купи бранда.
Toshiba officially exits TV business in the US - FlatpanelsHD
Да не би да си правил ъпдейт или влизал в сервизното меню?
https://www.avforums.com/news/toshib...orldwide.11107
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-01-15 в 19:31.
Toshiba се отказва от производството на телевизори, ще продава името си на трети лица - SetCombG новини
За Северна Америка, брендът е продаден на тайванците от Compal Electronics, предстои да узнаем решението на Тошиба за другите региони и най-вече за домашния пазар - Япония.
Азиатските модели са с Андроид
Toshiba Pro Theatre
http://www.regza-asia.com/styles/med...t_2014_web.pdf
А Европейски ще има ли изобщо или всички ще са made in Turkey?
Да ползвам тази тема да питам тези дефекти в картината на какво се дължат и подлежи ли на ремонт(който не е прекалено скъп) телевизора:
![]()
![]()
![]()
![]()
Особено силно личи на лицата и на тъмен фон.
Телевизора е Toshiba 40VX733G вече на почти 5 години и снощи внезапно образа стана като на снимките. Мислех, че е от кабелната, но същото е през HDMI, както и снимки от флашка. Пробвах factory reset, оставих го изключен от контакта за цяла нощ, дори ъпдейтнах фърмуера, но явно е хардуерен проблем.
Вероятно дефектирал T-con борд (150-200 лева).
Здравейте,искам да попитам дали е възможно да се включи usb 3.0 във usb входа на телевизора,който е 2.0.Моделът е 47L7453
Няма проблем - може.
Здравейте!
При мен това с редакцията на каналите със записване на флашка не се получава! Немога да вляза в сервизното меню на ТВ то!ТВ то е Тoshiba 47l7453 ,какво ли не опитах и нестава!Моля за малко помощ!