Но ефектът при мен е подобен.
Не разбрах дали имаш предвид, че проблемът с ЗD може да е от Windowsa или за проблема с компа ми.
Ако е за първото, раздвоеният образ наблюдавам и през плеъра на ТВто, така че определено при този модел има нещо нередно.
Но ефектът при мен е подобен.
Не разбрах дали имаш предвид, че проблемът с ЗD може да е от Windowsa или за проблема с компа ми.
Ако е за първото, раздвоеният образ наблюдавам и през плеъра на ТВто, така че определено при този модел има нещо нередно.
Явно софтуера не телевизора. Пиши на Тошиба България да видим какво ще ти отговорят
Toshiba Support Forums: TV Firmware
Televisions - TOSHIBA FORUMS
Здравейте, имам Toshiba 40L5435 , когато се опитам да дам фабрични настройки ми изписва да въведа пин код, а до сега не съм въвеждала такъв. Също така искам да сложа родителски контрол на определени канали, но ми изписва, че вече има въведен пин. Възможно ли е по някакъв начин да оправя проблема? И още нещо как се преподреждат каналите?
Пробва ли с 1234?
За каналите - пробвай с експорт на USB флашка, оттам преподреждане с Toshiba Edit на компютър.
Пробвах и с 0000 и доста други комбинации,като резултата е същия отново ми изписва грешен пин.
Благодаря за каналите.
При мен е 1111.Моделът е L7453
Имате ли други идеи за проблема с пин кода. Пробвах абсолютно всичко, но без резултат. Няма ли начин да се рестартира телевизора без да се въвежда въпросния код?
Днес получих нов ъпдейт (toshiba 40l7333). Някой да знае какво е новото
Не ми позволява въобще опцията за заводските настройки без да въведа кода.
Май ти остава възможността да му преинсталираш фърмуера...
Има ли го описан някъде процеса на преинстал, тъй като не съм съвсем наясно как да го направя?
Ако модела ти е L5453, а не 5435 както си писал/а, тук: Toshiba :Download Centre
Този пост е редактиран от StacK; 15-01-15 в 15:49.
Христославе, за Тошиба 2015 модели тема кога ще пускаш? : ) Хм, още ли няма лийк с моделите?
Любопитен ще ми е наследника на L7. Пфууу искам го с VA и Direct Led. 100hz ми стигат. Все пак е по-бюджетно решение. Дори няма да ме изненада, ако L7 серията я направят 4К, макар и бюджетна.
Този пост е редактиран от JacksonSoloist; 15-01-15 в 15:06.