Здравейте, имам проблем с вградения плеър на Toshiba 42L7453 изразяващ се в това,че част от субтитрите излизат като маймуняци, а друга част си върви нормално,т.е две - три реплики нормално,две - три реплики маймуняци, като всичко това става в един филм.Субтитрите винаги ги конвертирам в UTF-8.Проблема го има всеки път когато гледам филм със субтитри.Моля помагайте.
Днес сутринта ми се ъпдейтна firmware на телевизора. 40L7353DG.
Имам голямо желание да разбера какви са промените, но не мога да намеря никъде Change list.
Някой може ли да подскаже?
Този пост е редактиран от Plam3n; 14-10-14 в 11:33.
Plam3n
https://portalcp.toshiba-tro.de/docu...3281100132D15C
Version 7.1.92.41.01.1:
- Stability improvements and regular bugfixes
За съжаление не описват подробности.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-10-14 в 19:35.
С новия фирмуер ми се струва че каточели се развали малко "motion interpolation". Забелязват повече "артефакти" около бързо подвижни обекти.
CALL-151, за кой модел става дума?
хора от 1 година вече съм с 50L7335DG всичко е точно,но така и не посмях да се опитам да му ъпгр. софтуера... много ли съм изпуснал?Някой ако знае нека напише подробно как става този ъпгрейд.И искам да попитам дали изобщо си заслужава да се занимавам? Какви точно са предимствата и ползите от новите софтуери?Хич не разбирам,ако някой има 2-3 минутки повече нека да обясни за какво иде реч.В момента софтуерната версия ми е: 7.1.92.41.01.1.Искам да попитам и за някакви оптимални настройки на картината(режим на картината,задно осветление,контраст,яркост,острота и въобще всичко от което разбирате...).Имам и 1 малко проблемче,Как мога да направя така,че да премахна всички тези празни програми,десетките радия и разни подобни канали.Когато превключвам с <P> зад канал 1 започват радиата (1054канал) после е 1053 канал и т.н. Няма ли опция да ги сортирам примерно само радия и само тв канали а да не са всички програми на веднъж.
Този пост е редактиран от stefan1200; 20-10-14 в 04:02.
В началото на темата - 8-ми или 9-ти пост има инструкция. Най-лесно е, като свържеш телевизора с lan кабел към рутера.
Toshiba :Download Centre
Toshiba 47L7453DB (47L7453DG): Review
Щом е същата - значи си с последната версия. Разбира се, може да провериш като свържеш ТВ с рутера, после в менюто потърсиш опцията за ъпдейт и я стартираш. Телевизорът ще се свърже със сървъра на Тошиба Европа, и след проверка за нов ъпдейт ще ти даде съобщение на екрана дали има по-нова версия или не.