Здравейте народе, принудих се да се регистрирам тук и да питам за един проблем при подреждане на програмите в споменатият модел. Пиша тук след като вече търсих някакво инфо и на английски по чуждестранните форуми, но не намерих нищо. Кабелната е Нет 1 (в София съм) и наскоро наслагаха нови програми, но са променили и някои настройки, които след обаждане от мен до тях ми ги продиктуваха по телефона. Въведох ги и програмите се "появиха". След което аз започнах да ги редя по мой си списък (1.БНТ 2.Нова 3.Бтв 4.Бтв Синема....), наредих ги след около 2-ва чАса. Но след известно време (гасене и после пускане на телевизора), за мое учудване установих, че са се размешали... Всяка програма си е на съответното място, но списъкът е размешан. С натискане на Р+ (следваща програма) вместо след 1.БНТ идва примерно 71. CNNсъс следващо натискане на Р+ вместо 3.Бтв идва примерно 113. Нова спорт... Някак си целият списък се е размешал и вървят трицифрени няколко програми, а между тях едноцифрени 2-3, после пък няколко двуцифрени... Не знам как стана това. Търсих всякакви опции от менюто, нищо не намирам. Много странна "функция". Не знам дали аз без да искам съм включила някак си някаква непонятна за мен функция, до сега такова чудо не ми се беше случвало. Иначе телевизора си работи и е ок. Някой, ако има идея от кво е ??
И как да го оправя.
Благодаря предварително.
PS. Направи ми впечатление, че по едно време се включи долу (свети в десният ъгъл зелен, когато работи и червен на stand by) индикатора , но сякаш до основният се включи още един зелен, който преди никога не съм виждала и не знаех, че въобще има. Телевизорът няма книжка (хартиена), само вградена такава. Намерих и англ. "книжка", но там не се споменава нищо за моят проблем. Описаното в нея го правя. https://usermanual.wiki/Toshiba/ToshibaLv83332UsersManual655920.663716354/view
Ако не е ясно за какво питам, ще направя скрийн-шот и ще го добавя по-късно тук в темата, тъй като телевизорът е в апартамента на майка ми. Като отида ще го щракна.