Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 37 от общо 37

DivX

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

DivX

Znachi kato gledam che se raziskva temata za DIVX mislia da postavia slednia vupros za obsujdane:

Filmi koito sa kodirani s smr.divx codec ne moga da gi gledam s media player 8.0 na windows 2000 t.e. puska mi samo zvuka dokato s Mplayer2 koito e v sushtata dir kato mu sloja codeca trugva niakoi da znae ot kude moga da si nameria takuv codec za mdiaplayer 8.0...

http://www.rootbg.com

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2001

DivX

rozovata pantera: weche si misleh che nikoi ne e obyrnal wnimanie na posta mi :-)

Po wyprosa za zwyka ... Bqha mi kazali che wyobshte ne se chuwal divx zwyk na filmite, obache za sym puskal pone 5 filma na koito zwuka se playwa normalo - shte prowerq kak e kodiran zwuka w tqh , moje bi e mp3 i zatowa stawa - neznam (btw zabelqzah che nqkoi pyt puskash filma - nqma zwyk. Spirash go, pak go puskash - ima zwuk?!?)

Po wyprosa za skorostta - pri men e mn.byrzo , go puskam pod DOS (chist dos) i predwaritelno mu puskam edin "smartdrv.exe 32000" za da moje da chete ot diska. Syshtiq film ako go pusna pod win nasicha ujasno (mashinata na koqto go puskam e p250), a tuk wyrwi priemliwo.

Za crack .. mislq che nqma nujda! Pri men i bez crack si ima pause (f1) i prewyrtane nasam natam (strelki). Pri towa prewyrtaneto e mn. byrzo.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

DivX

този 'крак' е просто махане на nag-screena-a при излизане. иначе е функционална програмката. само избягвайте да включвате preload sound ( май беше ) - много бързо ще ви тръгне филма

5. Member
    Тук е от
    Feb 2001

DivX

FearMe, preload sound se preporuchva za po-malomoshtni mashini ), ti moje bi ne si v tazi kategoria.

google, az sum s p266.. interesuva me sushto s kakvo video si, to ima dosta znachenie.. na men na full screen s nam kuv si skalling mi maje pri niakoi sceni.. prodadoh si voodoo3-to [a mplayer-a za linux ima hardware support za v3.. pfu..] i sega sum sus staria i740 "zviar". trika sus smartdrv ne go shvashtam izcialo.. nali taka i taka si chete ot diska? dokolkoto znam iziskvaniata za skorost na transfer mogat da se pokriat i ot 12x cd-rom, no da kajem aide ot hdd.. a zashto i dopulnitelno keshirane? kakva e ideiata?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

DivX

Imam slednija vupros: Polu4ih film, ripnat ot DVD i 1 file sys subtitri za nego, no filma e razdelen na 2 CD-ta. Problema e 4e na pyrvata 4ast subtitrite se pokazvat normalno, no na vtorata 4ast zapo4vat pak ot na4alo. Kak moga da go opravja tova nesto.

Ili kak moga da napravja taka 4e kato se playva filma kato zapo4ne vtorata 4ast da ne se nulira broja4a na playera?

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

DivX

ами, trastika, ако си послушен утре ще ти пратя програма за split-ване на субтитри. иначе както си я мислиш - няма да стане. ако си ги разглеждал как изглеждат отвътре, щеше да разбереш, че когато пуснеш player-a, те винаги ще почват отначало. а да заредиш player-а с двете парчета пак не става. значително по-лесно обаче ще е ако кажеш за кой филм става въпрос и да ти пратя субтитрите направо нарязани

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2001

DivX

r.pantera: VC - Vanta (moje bi pri tebe problema e s VESA-ta - potyrsi SCITECH Display Doktor za diagnostika), i pri mene nqkoi filmi zapicat qko. Smartdriveto go puskam za byrzodeistwie na diska - pod dos nikoga ne e izlishen

trastikata: tool koito sym polzwal (ne che e super udoben - zagubih 1 den da go razbera kak i kakwo prawi , no wyrshi rabota) za manipulaciq na subtitri e SubAdjust

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Може ли да се сложи DivX на DVD без DivX
    От hriss_d80 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 3
    Последно: 19-03-07, 23:37
  2. DIVX
    От borkobo във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 08-08-04, 22:50
  3. help za divX
    От kotze във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 21-02-03, 16:30
  4. WMP 8.0 i DivX
    От ap_pz във форум Windows
    Отговори: 14
    Последно: 02-06-02, 16:02
  5. Divx
    От Kiko във форум Windows
    Отговори: 23
    Последно: 14-04-02, 13:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе