Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

На кой му е по-голям...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

На кой му е по-голям...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хммм!?

Created: 29 Юли 2028, 19:35:35

<div align="right">Originally posted by prt*-*03/11/2004*:* 18:39:55</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

По сталински метод ! Няма игри няма пробелм!! И реквизция на джобните мъни при доказан проблем.Инае няма оправия.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

На кой му е по-голям...

14.11.2003, 12:27:26 - смених диска...

Друго нещо ми е интересно:

<pre id='pre'><font size=2>Processor(s): 2 Processor(s) Installed

[01]: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9 GenuineIntel ~ 2411 Mhz

[02]: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9 GenuineIntel ~ 2411 Mhz</font></pre id='pre'>

Това що така?!?

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

На кой му е по-голям...

hyperthreading?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

На кой му е по-голям...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">hyperthreading?

<div align="right">Originally posted by Ghost*-*03/11/2004*:* 22:01:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ми и аз това подозирам, ама малко странно изразяване от страна на M$...

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

На кой му е по-голям...

Я да видим кога си купих новото дъно?..;-))

Original Install Date: 2004-10-03, 20:46:19

System Up Time: 0 Days, 0 Hours, 6 Minutes, 1 Seconds

Хмм цели 6мин uptime...много се задържах тука, reboot-вам отново под Slackware..;-))

7. Gadget
    Guest

На кой му е по-голям...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">hyperthreading?

<div align="right">Originally posted by Ghost - 03/11/2004 : 22:01:18</div id="right">

<div align="right">Originally posted by Raid - 03/11/2004 : 22:04:50</div id="right">

Що от страна на MS? Те какво общо имат с това? Това си го пише и при POST

Някои хора съвсем се вманиачиха и обвиняват MS за всичко )

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Я да видим кога си купих новото дъно?..;-))

Original Install Date: 2004-10-03, 20:46:19

System Up Time: 0 Days, 0 Hours, 6 Minutes, 1 Seconds

Хмм цели 6мин uptime...много се задържах тука, reboot-вам отново под Slackware..;-))

<div align="right">Originally posted by Ghost - 03/11/2004 : 22:36:49</div id="right">

А въпросът не е колко време издържаш, а от кога не си преинсталирал.

Най-вероятно никога, щото просто не ти се е налагало да работиш под Win (едва ли) )

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

На кой му е по-голям...

Мне, бе, братче...ти вица за гинеколога, дето убил циганката не го ли знаеш...;-)))

10. Gadget
    Guest

На кой му е по-голям...

Не го знам

Ама го земи разкажи в друг раздел, че тук ще ни бият

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

На кой му е по-голям...

В който и раздел да го разкажа - все ще ни бият ;-))))))))))))))

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

На кой му е по-голям...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">hyperthreading?

<div align="right">Originally posted by Ghost - 03/11/2004 : 22:01:18</div id="right">

<div align="right">Originally posted by Raid - 03/11/2004 : 22:04:50</div id="right">

Що от страна на MS? Те какво общо имат с това? Това си го пише и при POST

Някои хора съвсем се вманиачиха и обвиняват MS за всичко )

<div align="right">Originally posted by Gadget*-*03/11/2004*:* 23:07:26</div id="right">

Е как така какво общо имат с това?!?

Виж какво пише в Properties/Version на c:\windows\system32\systeminfo.exe. Ако те мързи - да ти кажа: Company - Microsoft Corporation.

Та значи - програмчето, което те са написали ми съобщава, че имам два процесора, което е лъжа или най-малкото "странен начин на изразяване". А иначе изобщо не обвинявам Microsoft "за всичко" - само за някои неща [].

13. Member
    Тук е от
    Dec 2001

На кой му е по-голям...

Raid, и 3ти страни ми репортуват наличието на 2ри процесор, запади HT-то на пентиума ми []

А тази моя дата мнооого ме съмнява, ама пък знам ли ... като съм пиян съм друг човек [:D]

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

На кой му е по-голям...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В който и раздел да го разкажа - все ще ни бият ;-))))))))))))))

<div align="right">Originally posted by Ghost*-*03/11/2004*:* 23:16:58</div id="right">

Просто не се сдържам при вицове за колеги:

Разследват един гинеколог за убийството на циганка. Той обяснява.

- Не стига, че се връщам вечерта в къщи скапан от мноооого тежък работен ден. Жена ми ме изпрати да изхвърлям боклука. До кофата за отпадъци въпросната циганка ми вика: - Бате, дай 5 лева и ще ти покажа п**ка. Е кажете как да не я убия!!!

16. Member
    Тук е от
    Apr 2002

На кой му е по-голям...

Ами преди два месеца някъде , но тези дни ако не ме мързи ще преинсталирам наново , че има цял куп нов хардуер вътре

17. Тук е от
    Mar 2004

На кой му е по-голям...

Microsoft Windows XP Professional Service Pack 1 Build 2600

Original Install Date: 8/25/2004, 1:38:41 PM

И пак се скапва ще го преинсталирам тия дни .

18. Member Аватара на Milanoff
    Тук е от
    Oct 2001

На кой му е по-голям...

28.02.2004 20:30 излиза, че тогава съм сменил дъното, обаче нещо бавеше и му теглих формата. [:D]

А предишната инсталация доста време искара.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Голям проблем!
    От juspar във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-12-11, 23:04
  2. Голям зор с хард дисковете
    От vik-45 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 14-10-09, 18:03
  3. голям проблем
    От Jepeto във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 28-05-07, 23:36
  4. голям проблем с pc-то ми
    От wheeler във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 20-03-06, 12:09
  5. проблем !!!!!!!! и то голям
    От flood_master във форум Мрежи
    Отговори: 9
    Последно: 27-08-03, 09:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе