Здравейте, имам следният неприятен проблем!

Дъно: ASUS K8N / BIos v.1009
RAM: 2x256MB Kingston DDR400
CPU: AMD Sempron 3000+ 64Bit
HDD: 2 x Hitachi 160GB SATA 8mb Catche
DVD-RW Sony DRU710a
Videocard: ATI Radeon 9600 XT Sapphire

При инсталиране на Windows XP Pro. 64bit в началото ми търси съответно драйвер за SATA, който си го зареждам от FDD но в един момент казва че неможе да копира от флопито файла: "nvata.cat" ?!?!?! (Съответният фаил несе копира на дискетата която се създава от съответната програма за правене на такава която си върви за 64bit ОС на сайта на ASUS за това дъно, та се наложи да търся файла от другаде!
Както и дае намерих го и инсталацията си продължи "почти" нормално като се изключи това че точно когато прави Examing free disk space зада стигне до момента когато трябва да се зададе на кой партишън да инстална XP-то, се бави около 3 мин.?
След инсталиране на XP-то, бутването трае около 5-8 мин. и накрая в Event manager се появява следният error: The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\DR0
Трябва да отбележа че 2-та харддиска са чисто нови и съответно съм им направил партишъни както следва:
HDD1
1. Primary partition 70GB
2. Extended partition 79GB
3. Logical partition 79GB (като Logical си е в Extended)
HDD2
(пак така)

Бутването явно се дължи или на некоректно копие на XP (При условие че със сигурност копието ми е дадено от познат който го е получил от "хардуерци" и твърди че те на всички са го слагали и работи коректно) или има нещо сбъркано по хардуера?! - но кат сложа нормално XP 32бит Corporate SP2 всичко си бачка кат слънце!

Всякакви съвети са добре дошли?

Благодаря предварително на отзовалите се!

Добавено: Сега забелязвам че и драйверите за видеокартата немогат да се инсталират!
Всъщност имам усещането че това копие на XP x64 дето го имам май е преработвано с nLite и нещо нее доизкусурено което е много зле! Ако някой знае от де да си дръпна нормален релийз който да е и Corporate VLC няма да му се разсърдя, ама никак даже!