Здравейте пичове![]()
В службата съм с WIN 2k , но не мога да инсталирам флаш USB 2.0
в СП 4 за уиндойса има драйвери за USB 2.0 , в контрол панела всичко е наред , има хост USB 2.0 , и донякъде работи , защото имам инсталирани принтери и други джиджавки ,които са на USB , предполагам че са 1.1.
Опре ли обаче въпроса да се нахака фотоапаратче или флаш памет , уиндоуса намира устройството, започва едно търсене и инсталиране на драйвери и дава грешка и казва че това устройство не може да бъде иснталирано.
1 имам администраторски права
2 не видях да има политика за забраняване на USB 2.0 устройство, каквото и да било
3 уин-а не мога да го преисталирам
4 смених usb.ini файла с такъв от друго РС, дори го отворих и вътре пише че е версия ЧИКАГО, което си е чисто 98, , отворих и на други 2К машини инито, на всякъде е тази версия. СТранното е че на други РС със същия ини файл флаша се разпознава .
5 опитах да инсталирам драйвери за USB 2.0 за ХР, инсталацията мина уж добре, но резултата е пак същия, не мога да подкарам флаша
6 USB е разрешено от BIOS-a
Пак повтарям нещо се дъни по време , когато самия уин му търси драйвера - намира го в WINNT/INF директория, нещо го ръчка и накрая вика , че резултата е кофти и не може да инсталира дивайса.
Ха сега помагайте
Мерси предварително :Super: