в http://avatarbg.info го има излекуван,при мен не направи проблем де
Абе това добре, ама какво да направим ако линка не работи? ИЕ7 ще го изтегля от микрософта ама този .длл? И въобще струва ли си усилията или си е същата боза ама в нова опаковка?Първоначално публикувано от d-rRoss
Unrar
Change DLL
Start \update\update.exe
Instal....
Restart
Start \update\xmllitesetup.exe - без това нямате ТАБ-ове
@Raziel Приятелю, аз не съм в България и не мога да отворя тези страници. Така или иначе аз си свалих ИЕ7 ама без .длл-то. Ако може да го пратиш на мейла?
уфф до "webdevelop"-вах... по смотано нещо от ИЕ няма... не отговаря на нито един стандарт... един куп неща не работят, или пък работят по "специфичен начин"..
П.С. извинявам се за -а ама се бях изнервил нещо на програмката... дано 7-цата е по-добра от 6-цата
След инсталацията в долния десен ъгъл ми се появи отдавна невижданото "Windows XP Professional. For testing purposes only. Build 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 (Service Pack 2)". При някой от вас има ли го ?
Ами аз не съм забелязал такова чудо! Къде се появява? На поп-ъпче или в самия експлорер като го пуснеш?
На десктопа долу вдясно, точно над System tray - a...
Първоначално публикувано от Slero
Аз го имам и то отдавна. Мисля че се бъзиках с една tweak програмка ( коя точно не помня) и си го извадих това долу на екрана. Не знам при теб как се е появило...
@Slero предполагам си с легален XP и не е трябвало да го пачваш!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\CA\Certificat es\FEE449EE0E3965A5246F000E87FDE2A065FD89D4
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\ROOT\Certific ates\2BD63D28D7BCD0E251195AEB519243C13142EBC3
това ще махне рут сертификата и трябва да спре да се появява!
или
start - run - certmgr.msc
избираш Trusted Root Certification Authorities - Certificates
изтриваш Microsoft Test Root Authority
рестартираш
@razziel, така е, ама то нали знаеш - човек като си няма друга работа...