което си е така, така си е ;РПървоначално публикувано от ru-boy
което си е така, така си е ;РПървоначално публикувано от ru-boy
С този пач правите хората от М$ нещастни. Може да уволнят някой програмист дето се е борил за по-добра защита и не е успял да я направи.
По-добра защита никога никой няма да направи по-простата причина,че хората които се трудят да я разбият са мн мн мн мн повече от тези който я правят.Така че квото и да правят по света пиратство винаги ще има.
Абе те много лесно могат да я направят и даже е измислена отдавна, но самите те (MS) нямат сметка от такава защита.... :coolsmiley:Първоначално публикувано от shulio
Единици за тези които могат да преодолеят защита на хардуерно ниво......
Tи остави, че са много, ами са и по-кадърни.Първоначално публикувано от shulio
Ако си го изтеглил,копираш файла LegitCheckControl.dll в \WINDOWS\system32Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
В началото когато стартира уиндоса пак ми излиза съобщение че не е оригинален и че съм жертва но като зареди вече я няма звездата до часовника. Това значи ли че съм го направил както трябва ?
ДОБАВЕНО: А може ли от това бавно да ми работи компютъра или нещо друго има омазано ?
1.Направил си го както трябва,по-натам няма вече да излиза съобщение.Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
2.Не вярвам от това да работи по-бавно компютъра,нещо друго може да е,провери с програмата Registry Mechanic или подобна,също и с антивирусна.
Mod EDIT Slero: Мнението е на потребителя [size=14px]@zzzz[/size], беше публикувано където не му е мястото... явно момчето не чете редовно, иначе щеше да му е позната тази тема
******************.de/files/21281994/...530.0.rar.html
Последний релиз сломаной защиты Windows Genuine Advantage. Ставим один небольшой файлик в системную папку Windows и качаем любые обновления с сайта Microsoft.
В случае, если загрузка производится с центра загрузки Microsoft или веб-узла Microsoft Windows Update, может появиться запрос на проведение процесса проверки Windows Genuine Advantage (WGA). При выборе пакета загрузки, помеченного значком WGA на веб-узле центра загрузки, может появиться запрос на установку элемента управления ActiveX. Элемент управления ActiveX является обязательным обновлением на веб-узле Windows Update. Данное обновление требуется для доступа к пакетам загрузки, относящимся к Windows.
Как в центре загрузки Microsoft, так и на веб-узле Windows Update элемент управления ActiveX, известный как Windows Genuine Advantage Validation Tool, выполняет проверку для установления подлинности копии Windows. При условии подлинности копии Windows загрузка может быть продолжена. В случае, если копия Windows не проходит проверку подлинности, выводится сообщение о причинах срыва проверки Windows. В дополнение предоставляются сведения о следующих возможных действиях, а также информация о том, как получить подлинную копию Windows. В этом случае при использовании веб-узла Windows Update, происходит возврат на веб-узел, где можно произвести загрузки, не относящиеся к Windows.
Инструкция по установке : Копируем файл LegitCheckControl.dll в папку С:\windows\system32 и заменяем существующий.
Download-session expired. Direct-links last a few minutes for free users and a few days for premium-users.
Следващия път четете и теглете бързо
LegitCheckControl.dll вече май не работи. Имам впредвид оная версия, която е 509KB и се води 1.5.512.0. Поне така пише в Properties/Version.
Онова което е посочил zzzz се води v1.5.530.0. Дръпнах го, но се оказва, че е някакъв счупен архив.
Ако някой знае друг работещ линк ... че ми трябва за нещо лично.
// Сдобих се с версия v1.5.530.0 и сега всичко е наред. Свалих го от линка на carcass. Не знам защо, ама първия път не можах и нещо се обърках.
Благодаря на всички които така бързо се отзоваха на ПМ