Първоначално публикувано от Compare
хвала тебе! 'но'о ме кефиш
Първоначално публикувано от Compare
хвала тебе! 'но'о ме кефиш
'но'о -как да го разбирам това ?Поредната гавра илиПървоначално публикувано от FearMe
То щот мнооо ме обичаш .
По-яко щеше да е ако беше писал, че отпада ежедневното формат Ц + clean install на Vistata.
И така колеги, моля да приключвате работа за днес, всеки да си преинсталира Windows-а и си загасете компютрите като тръгвате.
Тука не го разбрах много,явно си бързал и си изпуснал няколко изречения.Ако имаш свободно време разкажи цялата история.Първоначално публикувано от Compare
Все пак хората те уважават и чакат всеки свой пост.
А сега към този твой проблем.Не знам дали си падаш по трудните решенияПървоначално публикувано от Compare
Или си фен на поговорката "Повторението е майка на знанието",аз добавям И баща на ЗАТЪПЯВАНЕТО.
Ето как си решаваш седмичния проблем лесно (де да можеше и месечният проблем да се решаваше така лесно )
След като си направиш прясна инсталация на Прозорците, използваш програмата norton Ghost.Със тази програма си създаваш "Image"=пълно копие на Прозорците.След като си създадеш копие,почваш да хвърляш кал(да се чете програми) върху джама.Когато го омажеш доволно се сещаш за norton Ghost и с негова помощ имаш чисто нов прозорец след 3-4 минути,даже още с найлона си стои ,както се казва.Програмата можеш да я намериш във Hiren Boot CD в замундата или арената или където се сетиш по торентите.
А ето и трудния вариянт.
Пак от торентите си сваляш VMWare.С тази програма можеш да инсталираш и стартираш други операционни системи през прозореца и всички си живеят весело и щастливо като едно голямо семейство,като тези от филмите.Та ти си отливаш друг прозорец във VMWare-то.След като си създал прозореца,използваш командата Clone-създаваш пълно копие на джама.И започваш да хвърляш камъни(да се чете програми) върху него.След като го начупиш достатъчно ,затваряш виртуалния прозорец,триеш го ,отваряш клонираният прозорец ,клонираш го отново и започваш да мяташ отново.И така докато не ти омръзне да мяташ.Дори можеш да играеш Crysis във виртуалният прозорец със 1-2 кадъра в секунда.Все едно че си си пуснал ефекта "Bullet time" от Матрицата и никой няма да може да те убие. Само ти ще я имаш тази екстра и всеки ще ти завижда.
Сега като го прочетох ,малко сложно ми се вижда,но ти ще се справиш !!!
Драсни кой вариант ти харесва,ако не ти харесват ,ще мислим яко за решение.
Не те разбирам .По конкретно.
Като помощ ли да го разбирам или.....?
compare, абсолютно сериозна помощ си е това, макар и в малко шеговит тон. проблемът е, че наистина не го разбираш, но никой не се е родил научен - нито ти, нито аз, нито sad sack.... така че повече четене и всичко ще ти се изясни
Compare, все пак не забравяй да разкажеш историята за "тая ци....", както те помоли по-горе и sad sack.Първоначално публикувано от Compare
Трябва да ти се признае, че доста си ошлайфал стила, голям напредък имаш, дерзай все така.
Чакаме следащите ти истории!
Наистина ,какво стана със тресящата се боска,ти така и не написа пълната версия.
Все пак,дай да си помагаме,нали за това е форума.
Ако моя разчупен(да се чете лигав) стил на писане на писане не ти харесва,ще премина към "зомби" стила който се използва от почти всички отегчени лектори по света.
А на този адрес можеш да намериш бързо ръководство за работа с Нортон Гхост
http://ghost.radified.com/ghost_1b.htm
Най-важното е оградено във сиво,дори има скрийншотове(колко удобно,една снимка заменя 100 думи,най-малко ) и английския не е много сложен.Ако имаш проблеми,исползвай SA dictionary.
Само да те предупредя,има разлика между drive и partition,иначе може да се получи много тъпа ситуация.
Пичове, виждам че всички сте разбирачи, затова ще ви помоля за малко помощ. Проечох доста неща по тази тема, пробвах някои съвети .... уви, нищо не става. Проблем: имам служебен лаптопин преди 20 дни ми го дадоха от офиса в Брюксел и в понеделник виждам съобщение: вашето копие на виндоус трябва да се активира до три дни , или нещо от рода, излезна ми и звездата, абе все познати неща. Пробвах със този студентския номер ама тц, нищо не става. Има и друго , съмнява ме в офиса да са ми сложили виндовс-менте. Политиката на компанията не би го позволила.....
Много благодаря на всички за вниманието .
Аз за историята с ци.... ще разкажа по късно .
какви са тези серийни номера ,има всичко това готово направено,инсталираш и се кефи
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=128464
***** Microsoft Windows XP PRO MCE SP3 (32 bit) Corporate *****
http://www.demonoid.com/files/detail.../по-долу давам описанието на торента
MD5 CA0F398C8EE212D25C12A92A6896D90F
SHA-1 2B9F9A114EC805D3A73CCADEDFB5BD4BB58F0FAA
- NO CD-KEY needed....already slipstreamed.
- NO ACTIVATION needed...
- NO CRACK needed....
- NO PATCHES needed...
PASSES ALL WGA CHECKS - FULLY UPDATEABLE !!!!!
BURN BOOTABLE .ISO AT VERY SLOW SPEED ( use ISO-Burner provided or your favorite Image burner- Nero, MagicISO, etc. ) ... AND INSTALL FROM BOOT (not Desktop) !!!
DO NOT TRY TO UPGRADE YOUR EXISTING OPERATING SYSTEM WITH IT !!!!
A CLEAN INSTALL IS HIGHLY RECOMMENDED TO TAKE ADVANTADGE OF ALL FEATURES AND CONFIGURATIONS.
Changes:
- Based on the Windows XP PRO SP3 RTM (Build 5512)...The untouched ISO straight from MSDN
- Added Office 2007 Pro Plus with SP1 Integrated ( Registered with a VL-key....NO ACTIVATION REQUIRED OR CRACK ) !!!!!
- Added some custom Wallpapers
- Added uTorrent v.1.7.7 (8179)
- Added Winamp Pro v.5.54 ( pre-activated )
- Added Rocket Dock v.1.3.5
- Added Vista Games
- Added visual c++ 2005 sp1
- Added visual c++ 2008
- Updated Sata/Raid drivers (MassStorage Driver Pack v.8.05)
- Updated DirectX 9.0c
- Updated Firefox to v.3.1
- Updated CCleaner
- Removed Minimize and Maximize windows sound Reg entries (annoying for some ppl)
==========================
* DriverPack Chipset
* DriverPack MassStorage
* DriverPack LAN
* DriverPack WLAN
==========================
====================
Addons Integrated:
====================
- Vista RTM Boot screen
- XP Blue Live Theme ( default )
- Vista Aero Cursors Black ( default )
- Vista Sounds ( default )
- Vista Sidebar
- Vista RTM Fonts
- Vista SceenSavers
- Vista User Accounts pictures
- Vista Games
- Custom Welcome/Shut Down screen
- Custom Backgrounds
- ToolBar Styler
- Clear Type Tuning
- LClock
- Image Resizer
- uTorrent v.1.7.7 (8179)
- Winamp Pro v.5.54 ( pre-activated )
- Rocket Dock v.1.3.5
- DAMN NFO Viewer
- CCleaner 2.09.600
- Unlocker 1.8.5
- Microsoft Power Toys (Power calculator, SyncToy, TweakUI)
- Right Click Image Converter 2.2.0 ( pre-activated )
- IconPackager 3.2 ( pre-activated )
....YOU CAN CHANGE ICONS AND FOLDERS TO LQQK MORE LIKE VISTA WITH ICONPACKAGER AND THEMES PROVIDED !!!
- WinRAR 3.71 Registered with Vista themes
- Firefox 3.1
- Internet Explorer 7
- WMP 11 + hotfixes
- Calculator Plus
- visual c++ 2005 sp1
- visualc++ 2008
- Java Runtime Environment 6 Update 7
- .NET Framework 1.1 + 2.0 + 3.0 + 3.5
- DirectX 9.0c End-User Runtime June 2008
- KB905474 - Windows Genuine Advantage Notificationss ( WGA )
==================
What's removed:
==================
- Screensavers
- Images and Backgrounds
- Mouse Cursors
- Music Samples
- Old CDPlayer and Sound Recorder
- MSN Explorer
- Windows Messenger
- Windows Tour
======================
Patches and Tweaks:
======================
- Increased TCPIP To 100 (default 10)
- Uxtheme Patch - Enable
- Set home page - Google.com
- Show Drive Letter in front of all drives - Enabled
- Taskbar-Disable Language-Bar
- Internet Explorer-Set Internet Explorer to accept 10 connects at a time
- .NET Framework and Office 2007 Pro Plus is installed during setup @ T-13 min. It will take a while until it's done, but don't worry, the setup doesn't freeze.
Извинявам се, ако въпросът ми е тъп, но това ли е лекарството, което търся от няколко дни насам, тъй като Дженуинът и мен ме държи под ключ?Първоначално публикувано от babatam
Ако някой все пак се отзове на питането ми, ще му бъда изключително благодарна!
Със здраве...
Писано е 10000 пъти, но явно има нужда да се повтори. Слагайте само корпоративни ХР-та с корпоративни серийни номера.
Откъде мога да си сваля стабилна последна версия на ХР с вграден SP3 (може и корпоративна както ру-бой казва)? Гледах в замундата - изказванията са доста шарени.