защо никой не се сети да попита на какъв процесор се случва горното...?
защо никой не се сети да попита на какъв процесор се случва горното...?
AMD 1600 MHz e CPU-то ,RAM 256, ako това с нещо може да помогне!
А,сега ще пробвам някои от горните тестове! Ина4е съм единствен юзър.
Ето снимка от Process Explorer,и тук нещата изглеждат идентично!
Настройките от снимката са еднакви.
Прави ми влечатление, че натоварването идва от Hardware Interrupts и Deferred Procedure Calls; прилича ми на конфликт между устройства или проблем с мрежата.
Виж дали натоварването намалява, като изключиш мрежовия кабел, ако имаш свързани устройства към COM портовете или USB-тата, изключи и тях... друго засега не се сещам.
Първо кокретно по темата - има вирус, който се маскира като системния процес lsass.exe, но не помня точно какъв беше и как се маха. Може и да не е това, но ...
Имам и няколко въпроса:
1. Firefox 1.0 е от преди години. Ъпдейт?
2. С WinXP идва IE 6.0. Сигурен ли си, че имаш 5.0?
При мен този проблем се появи ,когато реших да си обновявам BIOS,процесора полудяваше,рестарти,без абсолютно никакво натоварване,даже и при току-що инсталиран Windows! Да си правил нещо подобно?
Относно IE 6.0 си прав,мой пропуск е 4е не см го пгледнал то4но ХР е с шестица.Firefoxa-a ъпдейтнат.
BIOS-а пък изобщо не съм го пипал изобщо.
Ами аз ще помагам пък дано има файда
1. Смени си Adaware с последния рилииз и сканирай
2.Изтчисти си регистрите от ненужните неща на симантек или други стари програми пробва с програмка regsupreme или някоя подобна
3.Провери си температурите на процесора това е най-вероятния проблем...топло му е бе човек
Реших,проблема, Format:C , и готово.Писна ми да му се мъча.Мерси на вси4ки за помоща!
ашколсун, аферим, машалла*Първоначално публикувано от nightice
обикновено така се решават нещата.