Добро утро!
Пускам си копа да пийна кафенце и да прегледам за някоя мацка в сладур.... и на Windows Логото рестарт и рестарт... влизам в сейф мод... махам отметки на абсолютно всичко без ctfmon рестартирам и пак същото... В event viewera ми показва грешка от източник DCOM... Сканирам в момента с последния Symantec Antivirus, но нищо. Имам и включено попринцип и WinPatrol и Ad-Watch.
Скоро почнаха да ми излизат след като си свалих Maxthon 2 прозорци които ми показват папката на махтона в програм файлс... един път се случи същото само, че ми показа папката на кодеците... ааа този прозорец е Explorera!
Та трябва да тръгвам на гадни лекции при един ненормалник и май ще закъснея... може ли да ми дадете идея какво да правя преди да преинсталирам! Много благодаря предварително...
бтв преди 2-3 бях в един френд където точно това оправях... но при него не се пусна и сейф мод дори и се наложи преинстал.
добавено: бтв вчера ми прати една мачка около 20тина снимки... но нищо не улови симантека... друго съмнително... провайдъра ми е приятел и като имах проблем с интернета ми каза: брат всичко е наред... нещо ти е бъгнала машината...
друго, което се сещам, че на 2-3 пъти монитора вчера сам се "демагнитизира" (май така се нарича) и изпука сви си екрана и пак го разпъна... все едно... или смяна на херци... или последно, като за контрол от отдалечено PC :P Това последното е шега (: да се надявам де...