Е, аз не успях да си активирам Вистата.Някои казват, че са я активирали - това с подмяната на двата файла го правя, но не приема продуктовия ключ за активация.Версията, която си качих е 6.0.6000 Home Premium.
Някой да помогне как да я активирам?
Е, аз не успях да си активирам Вистата.Някои казват, че са я активирали - това с подмяната на двата файла го правя, но не приема продуктовия ключ за активация.Версията, която си качих е 6.0.6000 Home Premium.
Някой да помогне как да я активирам?
domi,
за сега все още няма май работеща активация за home и ulimate/като изключим техниките със старите dll-та/. За останалите има.
Може , ли VISTA да се инсталира на друг дял различен от C ,защото при мене не става?
има работеща активация, или по-скоро заобикаляне на изтичането на 30-дневния период
сподели я с нас де
аз чакам да излезе смислен крак, че да се порадвам на шарения
Споделил съм я преди повече от две седмици /04.01/ точно в тази тема още когато се появи. Линкът още работи. Към днешна дата този още е "смислен" а и става за всички версии. Разбира се има вероятност да се прецака инсталацията ако не се спазят точно инструкциите, които пък са 2 различни вида - за прясна инсталация и за вече инсталирана.Първоначално публикувано от dark
От както излезе RTM съм с нея - х64. Самата инсталация при мен е с около 10 мин. по-бърза от тази на ХП - под 20 мин.
Единстевената неработеща програмa при мен е speedfan, но авторът си е заръчал да му одобрят драйвера и се очаква работеща версия.
Впечатленията ми са, че е малко по-пъргава от ХП х64 въпреки всички задобрения.
Не ми харесва дългото чегъркане по дисковете след рестарт. Малко се подобри положението след изключване на дефендера и индексирането. Не ми харесва също прекалената сигурност, авторски права и сертифицираните драйвери, поради които може да не "видя" DTS и DD на ресийвъра си през SPDIF. Другото тъпо нещо са променените клавиатурни подредби - БДС и фонетична, но това се оправя а и не идва от самите Майкрософт а от някои умни български глави.
Успех.
От вчера съм с Vista Business (легално)
Не мога да намеря Add Remove Programs в Control Panel или някакъв аналог на Add Remove Programs. Всъщност искам да пусна/разгледам IIS и не знам от къде. Да не би да съм със "слаба" версия ? Може би ми трябва не Vista Business, а Vista Ultimate ?
// Намерих го
Control Panel / Programs And Features / Turn Windows Features on or off
// И игрите са си там на off. Тъкмо вече си бях помислил, че в тая версия няма шах
Мерси mikk, два дена се мъча с тази кирилицаПървоначално публикувано от mikk
10Х
Очарован съм от sppech recognition-a. Това нещо работи просто слънце ! До сега често ползвах на OSX, обаче от Майкрософт са направили шедьовър.
може ли линк към това решение, че се мъча от един месец с разбърканата фонетика на М$Първоначално публикувано от KTT
Относно Кирилицата-най-лесно става по време на инсталацията.Когато дойде момента за езиковите опции в първия прозорец е англииски(това е езика на операционната система-не може да се променя).Втория прозорец давате България.В този момент третия прозорец се променя автоматично на Български.Трябва да го върнете на US.При това положение при стартиране основната ви подредба е на англииски.Когато превключите на български подредбата ви е на БДС ако чукнете на клавиатурката до BG можете да изберете фонетика.Ако сте пропуснали при инсталацията това можете да го направите и от контролния панел-регионални и езикови настройки както се прави при XP-то.
shveb, проблемът е, че вградената във Виста фонетика се различава от тази, с която бяхме свикнали при ХР. Затова се налага замяната на въпросния .dll файл ;-)