Здравейте.
Наскоро се получи доста досаден проблем. Един ден както рестартирах компютъра и той се изключи. Позамириса леко на изгоряло. Купих ново захранване Fortrone 400W - засега работи
Пускам компютъра и точно преди да влезне (LogOn екраан) компютъра се рестартирва. Съответно и в SafeMode, Last Known Good.. се получава винаги едно и също - рестарт. Пуснах Recovery Console от диска с XP -> listsvc и започнах да спирам някои услуги за да видя дали не е от тях - Tuner, Ati и т.н. Единствената промяна, която съм правил наскоро хардуерна - смяната на Creative с Cmedia 8378 6ch (нещо такова беше - 10$ карта). Колкото и услуги да спрях в Уиндоус не успях да вляза.
Накрая се реших да направя Repair, но сетъпа на Уиндоус не ми засече Уиндоуса. Т.е. не ми позволява да направя Repair. Избирам партишън C:, където е и Уиндоус, предлага ми да инсталирам и казва, че има директория Уиндоус. Последната ми опция е един имидж, който е на около 1/2 година и много не ми се иска да го връщам. Пробвах да стартирам компа без всички карти, които имам по слотовете с изключение на видеокартата (която пък наскоро взе да и шуми много винтелатора Асус Ати Радеон9550), но пак нямаше ефект.
Посъветвайте ме какво да направя?
btw: Ако си копирам Document And Settings през някакво LiveCD и ги ресторна после ще сработи ли нормално?
Благодаря !