Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

въпрос за папките на Уиндоус-а

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Re: въпрос за папките на Уиндоус-а

Да, и аз имам въпрос. Ще използвам тази тема.
    По някаква причина уиндоусът ми (ХР SP2) след шътдаун затваря всички папки, но като го стартирам отново, отваря всичките папки, както са били, а не стандартно десктопа.
    Можете ли да ми дадете идея как да го оправя?
    Преди време се заигравах с компютъра и ръгах в CMD някакви команди за настройка на мрежите, сигурността и т.н. Имам съмнение, че някоя от тях доведе до този батален ефект, но от едно известно време не се занимавам и съм позагубил идея какво и как се случва, та моля за помощ.

2.  

3. Member Аватара на panevdd
    Тук е от
    Jul 2003

Да, и аз имам въпрос. Ще използвам тази тема.
    По някаква причина уиндоусът ми (ХР SP2) след шътдаун затваря всички папки, но като го стартирам отново, отваря всичките папки, както са били, а не стандартно десктопа.
    Можете ли да ми дадете идея как да го оправя?
    Преди време се заигравах с компютъра и ръгах в CMD някакви команди за настройка на мрежите, сигурността и т.н. Имам съмнение, че някоя от тях доведе до този батален ефект, но от едно известно време не се занимавам и съм позагубил идея какво и как се случва, та моля за помощ.
    Отвори някоя папка, Tolls -> Folder options -> раздел View. В момента съм с "побългарен" Windows и настройката е "Възстанови предишните прозорци на папката при включване", не се сещам как точно беше на английски език.

4. Тук е от
    Nov 2003

Restore previous folder windows at logon.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Благодаря ви!
    Ще проверя, като се прибера в къщи, но съм почти сигурен, че не е това, защото там е първото място, където погледнах, когато стана така. Е, може и аз да греша или да съм прескочил верният отговор.

6. MAD
    MAD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2005

Не, не съм се регистрирал наново. А защо някой ми е сложил - ? Защото казах, че Windows XP е боклук ли? Ама то си е така->само ми засядаха програмите там, проблеми с F.E.A.R. имаше... Windows Vista е много по-добър, поне аз нямах такива проблеми. И всичко си работи както трябва.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от nely

Пак същия проблем,един ден мина и отново така ми излизат папките от десктопа.Колко пъти го правих това,става за 1-2 пъти и на 3 не иска вече да си е разтегната папката.Сканирах за вируси и тем подобни гадинки,но нищо.Да не би от друго място да се прави.....
    Цитат Първоначално публикувано от nely
    мноооого умно..
    аз ако отговоря на някой така може би ще ми лопнат още неколко минуса,незнам,сигурно си има "хорица" с връзки.
    мерси все пак за отговора,ще гледам да се оправям някак сама,тогава.
    Щом 1 път се е оправило от това място, каква е според теб логиката да е прави 'от друго място'.
    Па си и много сопната, че и от шеги не разбираш даже.
    Или просто не обичаш друг да ти го пипа ... компютъра де.
    Но при такива загадъчни обстоятелства, дето 2 пъти работи, 1 път не иска, после пак 3 пъти работи, Гоолееемите и Велики Майстори ще ти преинсталират Windows-a, по-скромните ще си изгубят 2-3 часа да намерят кой ти омазва размерите на папките.
    А те кога се губят, тез размери, когато създаваш нова папка или хей така - без нищо да пипаш?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    Щом 1 път се е оправило от това място, каква е според теб логиката да е прави 'от друго място'.
    Па си и много сопната, че и от шеги не разбираш даже.
    Или просто не обичаш друг да ти го пипа ... компютъра де.
    Но при такива загадъчни обстоятелства, дето 2 пъти работи, 1 път не иска, после пак 3 пъти работи, Гоолееемите и Велики Майстори ще ти преинсталират Windows-a, по-скромните ще си изгубят 2-3 часа да намерят кой ти омазва размерите на папките.
    А те кога се губят, тез размери, когато създаваш нова папка или хей така - без нищо да пипаш?
    Явно аз не съм обяснила правилно....ще пробвам да си обесня проблема,все едно за първи път сядам на компа.
    На десктопа имам няколко папки(Моите документи ,Моят компютър , Моите места в мрежата , Кошче , Музика , Снимки и т.н.).Така...когато искам да отворя една от изброените,всеки път се отварят намалени,значи начина да ги оправя,да не са така е да си ги разтегна,което си е игра всеки път,другия начин е да натисна онзи бутон горе в дясно("Увеличи") и да ги направя големи за постоянно(обаче така не мога да ги местя,когато ги хвана с мишката).Направих както ми каза,става,обаче след рестарт(например),следва пак същия проблем.С бутона "Увеличи",ги правя и след няколко отваряния и затваряния отново се отварят малки.....писна ми

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Ами я провери тогава, на Tools>Folder Options>View
    на Remember each folder view settings дали е с отметка отпред и я махни, рестартирай и виж какво е положението

11. Member
    Тук е от
    Jul 2006

пак същата работа,омръзна ми,зарязвам го,искам не искам,ще се мъча да го свикна така

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Въпрос за събуждане на уиндоус 7?
    От reingar-x във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 15-03-12, 00:05
  2. Въпрос за Уиндоус сървър!
    От backinblack във форум Windows
    Отговори: 12
    Последно: 11-03-11, 05:16
  3. Отговори: 5
    Последно: 06-12-10, 00:46
  4. програма за размер на папките в хдд
    От cvb във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 17-05-09, 21:31
  5. Един въпрос за Уиндоус
    От get във форум Windows
    Отговори: 9
    Последно: 14-09-05, 13:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе