Защо като изключа компютъра чрез функцията Hibernate , след това като пипна мишката или натисна някой бутон от клавиетурата компютъра се стартира ? За мен това е много странно и не зная от къде да премахна това.
Защо като изключа компютъра чрез функцията Hibernate , след това като пипна мишката или натисна някой бутон от клавиетурата компютъра се стартира ? За мен това е много странно и не зная от къде да премахна това.
стартира като "рестартира" или като "излиза от hybernate" ?
Сигурен ли си, че ползваш Hibernate, а не Stand bye /за мене има разлика/Първоначално публикувано от ivanov_km
на 100% съм сигурен че използвам Hibernate . PC-то гасне напълно и като пипна мишката или клавиетурата "пали сам" направо странна работа.
В биоса има такава опция, да стартира при кликване на мишката или клавиатурата. Махни я и няма да ти стартира така.
Благодаря ти за бързия отговор , но можеш ли да ми кажеш каде по точно да пипна в биоса да не непрява бела!!!
Незнам нищо нито за машината, на която работиш, нито за вида на биоса ти. Но предполагам, че някъде трябва да има опция от сорта на Power configuration или нещо от сорта.
Гасне напълно, да го разбирам че няма индикация от цветодиода /мигаща лампичка/, и не работи вентилатора.Първоначално публикувано от ivanov_km