че няаам двд у-во ....
Първоначално публикувано от cvb
помоли някой френд да ти го направи на "рарчета" и да пробва дали става по някакъв начин ...
добавено
или идвай до нас да ти продавам един DVD-ROM за 15 лв
Zaphod B, светни ме моля те, като е на рарчета, с какво да я отворя, като искам да я кача на празен хард!? Ако беше бира, и със зъби ще я отворя, ама rar...Първоначално публикувано от Zaphod B
Скоро попаднах на някаква портабъл версия, изо-то е 135 мегабайта, даже ми се струва че в този форум видях новината и линка но не си спомням добре...
мини до нас в почивен ден ...Първоначално публикувано от Niakoi
носи 2 бири(стъклени шишета от по 500 ml.)
при мен почти винаги се намира поне една 2L (пластмасово шише - ама е гадна на вкус) ..
дотук имаме :
"необходимо, но не достатъчно условие" ...
ако е рекъл господ ... - ще те светна как от рарчета да си метнеш вистата
Теглиш товаПървоначално публикувано от cvb
http://www.mininova.org/tor/716380
и си спестяваш бирата за Zaphod B като я даваш на мен
Windows Vista по принцип се дистрибутира или на DVD или на CD(в комплект са 6 или 7 диска, не помня точно). Последната се среща достатъчно рядко, доколкото единствено MSDN абонатите получават задължително и двете версии. По принцип би могла да се намери, но проблем са серийните номера.
има Home Premium на 1 сд в замунда - махнати са разни финтифлюшки, а и инсталиран заема доста по-малко място на харда...
(windows vista lite home premium)
Даже е пробвана и работи доста добре. Липсват наистина само глупостите на vista.