Драги Compare, когато една машина зарежда от едно СД (win 98) а не зарежда от друго (XP), го прави дори да няма включена мишка, че дори и клавиатура, щото най-малкото ще ти изпише - Натисни клавиш, моля
Драги Compare, когато една машина зарежда от едно СД (win 98) а не зарежда от друго (XP), го прави дори да няма включена мишка, че дори и клавиатура, щото най-малкото ще ти изпише - Натисни клавиш, моля
Не съм твърдял обратното.Първоначално публикувано от Black Adder
Искам magnum6671 да се отзове и дакаже къде е проблема след като го е разрешил ,голямо жалание имам !
Проблема си остава.По никакъв начин не буутва с ХП.С 98 няма сбъркано-100%работи.Проверено 1000 пъти и не е от дисковете.Убеден съм, че 98 по някакъв начин тръгва като дискета.Писах от любопитство къде е разликата, но явно друг не е попадал на подобно нещо.А иначе инсталацията под ДОС става лесно-буутване с дискета на 98(задължително с качен SMARTDRV.exe) пуска се winnt.exe от директорията i386 и следваш указанията от екрана.Предварително трябва да се подготви дяла под FAT32 като активен за да тръгне инсталацията, но после със SETUPа се форматира на NTFS.Методите на FearMe са сложни за мен и не съм ги пробвал,а мишката и клавиатурата са стандартните зелена и виолетова PS2.
magnum6671, съжалявам, приятелю, но за да пилотираш самолет трябва да се научиш да пилотираш самолет, а не да търсиш начин да сведеш пилотажа до въртене на геврека на картинга
ако проблемът ти е като тези, които се решават по намерените от мен начини, значи други начини няма, ако ще да се съдерем да правим предположения.
извод:
- или проблемът е друг
- или просто си принуден да пробваш малко "висш пилотаж"
magnum6671, не те знам от къде си, но аз ако бях на твое място, щях да потърся човек от моя град да ми помогне с тази инсталация. Ще почерпя наколко бири, но ще науча още някой трик за инсталиране.