като избереш samsung-a от падащото меню какво ти показва за резолюция?
Преглед за печат
като избереш samsung-a от падащото меню какво ти показва за резолюция?
Резолюцията си остава същата но на монитора се изместват иконките ... на ТВ то си изписва същото - не се поддържа.Интересно ми е защо при рестартиране на компа в началото се появява за няколко секунди но при показването на светло синият екран с надписа Windows 7 се скрива ...
http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...indows-7-32bit
ето ти последния драйвер за АТИ карти (въпросния catalyst)
тегли, инсталирай и после пак ще говорим
Кой от всички да избера ... те са 6 на брой ?
10.7 e последният излязъл Catalsit.
Мога ли да използвам - windows picture & fax viewer за разглиждане на снимки под Windows 7.Не е инсталирана тази програма с уиндоуса , а беше доста лесна за използване при ХР.
на по-лесна и удобна от irfan view не съм попадал
във win7 е заменена от Windows Photo Gallery
Някой може ли да ми каже програма за записване на дискове която да работи под Windows 7.За предпочитене е някоя версия на Неро.
пробвай ashampoo burning studio 10 и ще забравиш за всякакви нерота (както се случи с мен преди няколко години :) )
За това ли става въпрос - Ashampoo Burning Studio 10.0.1 - FinalЦитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Здравейте , инсталираха ми на компютъра Windows7,но ми трябва driver за Bluetooth USB Adapter ES-388.Преди със Windows XP ползвах driver BlueSoleil ,но сега не мога да ползвам блутута.Моля посочете ми драйвър за този модел Bluetooth , от къде и как да го сваля.Извинявам се за тъпия въпрос ,но с компютъра не съм на ти.
Убеден ли си, че си направил всичко възможно за да позволиш на самия Windows да си намери драйвер за това блутут устройство?
Точно този модел е толкова жълта китайска изработка, че... само неуспешни опити за намиране на драйвери откривам на първо четене.
Здравейте, да взема и аз да се включа с малко уиндоуски въпроси и проблеми.
С лаптоп Тошиба съм, който си беше с инсалирана Vista Home premium. Параметрите са ми Intel Centrino Duo 1.5; Ram - 2; HDD - 120 Gb. Като цяло с Вистата се мотаеше и то доста. Затова реших да се простя с оригинално инсталираната Виста и шибнах 7-ца. Значително по-доволен, обаче има проблемчета, които са доста дразнещи;
2 основни:
1) по никакъв начин не се съвместява с настолния ми комп, който е с ХР. Не могат да се видят или ако се видят ни може да се копира, нито ХР-то успява да види шернатото D: на лаптопа. Това направо ме вбесява и се налага да вадя флашки за прехвърляне на елементарни файлове.
2) постоянно ми се трупат файлове на C: и в един момент от оставащи примерно 30 гига, взели че останали 10 г. без да съм качвал програми и каквото да било.
Освен това май се оказва, че за компютри с по-малки хардове като моя, Виста и 7-цата не са съвсем удачни и поради тази причина си свалих версията на ХР от долния линк, понеже моята версия на ХР, която имам не намери изобщо хард диск и не можеше да се инсталира.
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=121447&hit=1
Успях да го инсталирам, дори да си кача всички драйвери, изтеглени от сайта на Тошиба. Засега работи добре и значително по-бързо.
А дали е толкова добре, колкото изглежда, бъдещето ще покаже.
Та като цяло вече се чудя на каква ОС да се спра окончателно.
не разбирам оплакваш ли се или само съобщаваш премеждията си, но няма как да ти помогнем, (а очевидно няма и нужда, след като си махнал 7-цата), без да си описал настройките на мрежата, а за празното място - ами който ползва system restore, така е :)
Чак да се оплаквам не, по-скоро като колебание дали да не си върна обратно 7-цата, но само ако се преборя с мрежата /с Ваша помощ разбира се/, за да може обмена на файлове да е безпроблемен. Освен това не съм казал, че държа на System restore. Но трябва да се науча да го махам.
Какво ви интересува за мрежата. Рутър D-link 524 - връзка с лан картата на десктопа и безжична с лаптопа. Ако има нужда от други пояснения, моля уточнете какви?