Здравейте, и помагайте,
Win XP SP2
От известно време ми изчезнаха иконките в таскбара долу вдясно до часовника, отначало на силата на звука, една програмка много често викайки си я от там, а от вчера и иконката на скайпа при вписването ми, което съм накарал от настройките на него си да ми се вписват със стартирането на ундоса.Проверих и изчетох де що имаше подобни проблеми тука във форума, но нито една не ми свърши работа. Да поясня, че с десен бутон и пропертис на лентата със задачите съм опитвал всичко и не ще да се показват пустите му иконки и това си е. Показвам тук със снимка какво е сегашния изглед на таскбара.
Снимка и на лентата за настройки текущи, които мога да управлявам:винаги,при неактивни скривани или показвани.
Обаче от долния ред-"минали елементи"каквото и да правя нищо не се получава. Ето я и нея снимка.
Ще съм много благодарен за съветите които ще ми пратите, разбира се успешните и не на много сложно ниво,защото не съм навътре в нещата и дано да се получи. Ще е излишно да пишете:"Тия па иконки за какво са ти и т.н."