M да ... Много странно.
Като вляза в нет-а и win-а автомати4но запо4ва да си пражви някакви свои си upgread-i, без аз да му оказвам нещо.
Стига доякъде и забива, като вляза после в нет-а пак по4ва от 0, пак забива ...
Защо тъй?
С Win_ME съм.
M да ... Много странно.
Като вляза в нет-а и win-а автомати4но запо4ва да си пражви някакви свои си upgread-i, без аз да му оказвам нещо.
Стига доякъде и забива, като вляза после в нет-а пак по4ва от 0, пак забива ...
Защо тъй?
С Win_ME съм.
Windows ME никога не съм слагал, но Windows XP има подобна функция - казва се Windows Update и по подразбиране работи точно както казваш (е, не винаги забива). Настройва се в три режима: автоматично теглене и инсталиране на updates; автоматично теглене и ръчно инсталиране; ръчно теглене и инсталиране. Настройките се правят от System Properties и съответното подменю. Досадно е понякога, но от друга страна не е лошо винаги да си WindowsUpdatnat (както казва един приятел)
4е за какво са му на Win-a тези Update-и? Досега не съм видял да ги е тегклили, а пък по тея настройки не съм бърникал ...
Настройката (поне при ХР) е да зарежда updates автоматично. Не знам как е при Win ME.
По-горе имам предвид настройката по подразбиране, така че дори и да не си човъркал, пак може да си ги зарежда. Съжалявам че поствам втори път.
Win ME suxxx - колкото по-бързо го смениш, толкова по-добре.
Problema se razreshava elementarno kato izkluchish automatic updates ot control panel pod win ME ili ot my computer v winXP!!!