glezeno detence - ... ne me karai da se smeia - ako se glezia, to e zashtoto ticham i bachkam, a ne stoto me e glezil niakoi niakoga... Pich, ti pak tragna i smetkite da si urejdash, mai ne si bil dostatachno vav foruma
V prednia ti post obache ima niakakva druga notka... Neshto ne razbrah - da ne bi da mu se radvash vse pak na XP-to ... ? Makar che za natovarvaneto s vremeto ne sam saglasen, ako si pochistvash ..."ogrizkite" ot razni programi ! Predishnata mi instalacia (da, za sajalenie... clocknah MNO-o-GO i r/w - tvah ot diska) iztraia mnogo vreme, a imai v predvid, che edno ot neshtata s koito se zanimavam e da probvam dovolno kolichestvo programi za diska na spisanieto, stoto pri nas se slagat samo takiva, na koito licenza pozvoliava. slagal sam i sam mahal i mnogo drugi raboti, drug e vaprosa che i XP-to se pipa dosta dokato zaprilicha na neshto - pone vav vizualno otnoshenie sam si go napravil super , no za momenta demonite sam gi ostavil, pone internet/lan-skite, stoto chakam cabelen i-net i ne sam mnogo naiasno .... a, be vsashtnost kato doidat i go instalirat, sled tiah az ste pipam
Aide stiga be, NO OFFENCE, kakto sam kazval, ili pak nishto lichno !?