ще те посъветвам нищо да не триеш, щото в случая ако изтриеш едната, другата няма да тръгне.
Не че няма оправия, ама на твоето ниво...
ще те посъветвам нищо да не триеш, щото в случая ако изтриеш едната, другата няма да тръгне.
Не че няма оправия, ама на твоето ниво...
Добре , ами ако форматирам твьрдия диск и наново направя инсталацията на 7-цата ( по този начин унищожавам всичко дотук) ? Инсталационния диск сьм го направил буутеибьл.
Защо ще форматираш ?!
Виж сега , това че 7-та ще иска активация след някой ден не означава че ще спре да работи . Просто тапетът ти няма да се вижда ( ще имаш черен фон вместо картина ) , ще свети надпис долу вдясно че трябва да се активира и няма да можеш да си го обновяваш . Но всичко останало ще си върви .
Понеже първо зарежда от С: и след това от D: не трий нищо . По принцип файловете които не трябва да се трият са "невидими" , но все пак не е препоръчително да се буташ там . Можеш да изтриеш една по една папките които не ти трябват от С ( ако толкова искаш да освободиш място ) . И ако евентуално имаш включена точка на възтановяване - по добре я изключи .
P.S. 7-та може и да се активира без проблем , но затова чичко Гугъл ще ти помогне .
Благодаря за отговорите . Така ще оставя всичко , но явно ще трябва да му купувам вьншен хард. Сина ми е на 11 г. и играе много игри.
външен!?Първоначално публикувано от vdsvicky
че какво му има на добавянето на харда да стане вътре в кутията, а не да бъде ограничен от скоростта 30MB/sec през USB-то?
Не знаех това . Ясно . БлагодаряПървоначално публикувано от FearMe
Рядко се срещат такива постове, или поне на мен така ми ве струва... То чак да се чудиш откъде да го подхванеш!Първоначално публикувано от vdsvicky