пускам тази тема, с цел, за обсъждане на бъдещата операционна система.
Такааа, почвам да плюя аз.
Абе тея с кой се подиграват ве! Тея акъл имат ли! Кво си мислят са, че сички ше ползваме таблети, щото ерата видиш ли била на таблетите?!
Начи това грозно, скопено, и нищожно нещо го бах слагал, за малко, миналият октомври, като наистина си не бях дал сметка, че тея идиоти се канят реално да го пуснат в такъв вид!
Ха кажете ми сега, това нещо човешко ли е? Практично ли е? Нормално ли е, за нормални хора ли е?
Начи снощи го качих на виртуалка, въпреки, че се бях зарекъл да изчакам официалното му излизане, на сайта на мс. Седя аз и гледам десктопа с двете цветя и кошчето и се чудя на де да фана! "Боже боже, слез от небето, за да ми покажеш, как да си направя шорткът на компютър, върху десктопа".
Това, че няма старт бутон е едно, ама да няма старт меню, това е пък пълна кретенщина! Кой и каза на тея, че почити никой не ползвал старт менюто не разбрах? Само като погледна през колко етапи трябва да мина, за да си угася компютъра ми призлява.
Да не говорим пък, за тоя гнусен начин да си правят реклама на Windows phone, като насилват хората да ползват същият интерфейс, в това, дето замества старт менюто.
Нямам думи просто! Тоест имам - не мърдам от 7, ако ще от тук на там да е така, аз пак ше си остана на 7! За сега спирам да пиша, но по късно ще добавя някои работи в темата.