Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 03-06-13 в 22:57.
техно бях се заръчал повече с теб да не говоря по никакви въпроси. Ама айде ще направя изключение.
Какъв бад какъв гуд те гони бе? Я си оправи родословното дърво моля те, че си смешен с тея две три системи, дето ти липсват.
И,за да ти го докажа, ще ти кажа, че в края на деведесете години, или си спал или не си информатирал изобщо. С твоето 95 бад, ама видиш ли 98 гуд, и щото е много гуд побързаха да пуснат секънда, за да си оправят лайната.
А колкото до хп изобщо не ми говори. Тук просто няма какво да коментирам. Зимаш нов матреал и слагаш дрислива система, дето не знае да борави с него. Я си сложи 7 да видиш, как петстотин и шейсетката щи фръкне.
... само са ядосвам с глупости
ща бия, да знаеш уф са пък, ще ни земат, за каквито сме, с тия целувки :D
оффтопик, ама по две:
гоор-чи-во! гоор-чи-во!
Само не разбрах кой е булката ? Да знам да не пия с него ...нея!
и за да не е тотален офтопик .........аве момчета, 95 нямаше ли една читава версия която неофициално я водеха 95b (OSR 2, OSR 2.1, OSR 2.5 ала, бала) ? Я си спомнете
Като се е почнало да се включа и аз....
Много задълбахте всички, целувки- милувки, оцеери. бети и др. подобни... принципа е ясен - sometimes люн sometimes уин
говори в единствено число
За всички останали !!!
Това че е имало калпави и добри версии , не означава че win 95 е бил добър , докато win 98 в сравнение с него бе направо перфектен.
Когато ще ми спорите е добре да сте ги минали всичките и тогава да ми се "нахвърляте"
тук едва ли има някой който да ми опре на който и да е от изброените по-доло от мен. Стенлито вече няма опит с тях така че....., а @Pat не му се занимава с мен
а относно новината за връщането на "Start" бутона във WIN 8 - ние отдавна сме го решили този проблем ,но останалите бъгове си стоят.
Фанта win7 я сложих само за да играя МЕТРО с вградената HD4000 в процесора - и да врътнах я без проблем - само с малки настройки в конфиг файла
Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 04-06-13 в 18:12.
+1
Посочените "подобрения" в предстоящия 8.1 - като боички, картинки и от кой ъгъл какво да ни показва, на мен като редови "loser" /ако ползвам терминологията на IT специалистите/ ми звучат комично, предвид наличието на къде по-важни за оправяне недоразумения. А какво ще е оправено и добавено като функционалност, ще разберем след тези предстоящи седмици. Иначе, всеки ден сваля ъпдейти от поне 150-200 MB и ако продължава все така, уж излишно големият ми за основен хард 240 GB SSD, може да се окаже недостатъчен за същинския ъпдейт.
Хахаха, това с ъпдейти под строг контрол е "обица на ухото" по-скоро за нелегалните ми win7 инсталации.
Вече с лицинзирана OC и с акаунт при бат Бил - както имаше един лаф - мъй не сефте в Маскве!
За теб лъжа за мен истина, но качи драйвери за 3D контролера на nVidia-та ми по-нови от тези сайта за поддръжка на Асус.
Като имате предвид, маймунджулъците, които правят производителите с предлагания от тях хардуер, и несъвместимостта на стандартни драйвери за него, за сега боза №8 се справя добре с нужните ми актуализации.
Момчета,докато сте спрели да се целувате и са Ви свободни устите,кажете как,аджеба,да си активирам тоя,женския Уиндоус?
не можем да ти го кажем. Има си права във форума. Така просто обяснено