slui 3,enter,key:D
Ама е голям та*ак-на жената и хареса 'щот е шарен!
slui 3,enter,key:D
Ама е голям та*ак-на жената и хареса 'щот е шарен!
ми да де. Той освен шарен, друго и няма как да бъде.
Те дизайнерите са децата на майкрософтските работниците
Освен на домашния , на всички други места е оригинален и закупен, и пак са им спрени актуализациите.
не одобряваш че имам неофициален windows на личния ми компютър или че не ъпдейтвам ?
Защото и на двете бих казал че е въпрос на личен избор. Просто споделям опит - никой не карам да го прави.
90% от пишещите тук нямат легален софтуер на личните си компютри. Останалите 10% са за тези купили си преносим компютър в комплект с оригинален windows макар да не са го искали или не.
Има и трети тип хора на които новите версии на операционната им система струва точно 19 евра и въобще не се чудят дали да я изпиратстват или да я закупят
Не Техно, не трябва. При ябълките няма разделение ......оперцаионната им система (без значение дали е сървърна или клиентска) струва в щатите 19.90 долара а в европа 19 евра. За продуктите на Майкрософт идея си нямам.
Не одобрявам 8цата и хич не ме боли дали им плащаш или -не.Моят е платен,но не от мен.На ония господа не съм дал и стотинка и нямам намерение да им давам,ако скараните не си затрият сайтовете:D.Има програми с комерсиална цел,стуващи стотинки да се направят,но се продават за майка ти и баща ти-добре,съгласен,Уина обаче ония трябва да го пуснат(поне някаква едишън) фри.Е да се договорят за дотация-съгласен.А осмицата да я подаряват!
И да се върне социализма ? Корпорациите имат една цел ...да печелят пари. Без пари, няма разработки, няма и нови продукти. Както и да е , хубаво е да си мечтаем, но реалностите са малко по-различни.
Има кой да им плаща,но като имам служебен достъп до софтуер,ще го ползвам и за лични цели.Пък и съзнанието не ми е като на западняците.Мисълта ми е не да се връща социализмът(то пък сега една социална държава,една демокрация-рай),а с дотации може да се уреди масовият потребител с някаква версия,а другата мисъл ми е,че нещата(продуктите) не се развиват,а засират.
че масовия потребител е дотиран достатъчно - нарича се торент система.
Джони , спирам вече с простотиите че стана тъпо и ще има бан за спам от The Boss !!!