Някой да знай как става този номер давам пропартис на C пише че съм заел 3 гб а като хвана всички папки полазва че са 2.3 гб не барам вобще ц-то и след 2 часа показва че съм заел 3.1 гб ??????????
Някой да знай как става този номер давам пропартис на C пише че съм заел 3 гб а като хвана всички папки полазва че са 2.3 гб не барам вобще ц-то и след 2 часа показва че съм заел 3.1 гб ??????????
с десния бутон на My Computer след което Properties, там има едно System Restore, има един checkbutton там дето пише Turn Off for all drives слагаш го него., изчакваш малко и готово..
Deadmaker много ти 10x оправи се но сега пък стана някакъв power инсталирах си regscrubxp няква програма дет трии стари регистри или аз поне така си мислех ама тя ми разбърка от сякаде компа сега секи shorcat които пусна ми стартира mIRC xaxaxa много весело [:D]
klamer направих го но без да искам с една програма си зачистих регистрите на windowsa и стана мазало идея как да го оправя без формат ?
Здравей, според мен вземи да си провериш РС за вирусчета. Не вярвам да е от системрестора-толкова барзо да ти напълва харда. Успех
system добра идея но нямам вирус просто сички shortcuti mi gi dava kato nerazpoznat file ако някои има идея как да го оправя да сподели
При подобни проблеми при 98 помагаше донякъде, преинсталацията "върху" старата система, но при ХР не съм го пробвал.
Кхакхaха, Ламерко, наистина, не трябваше да изглючваш Restore-to...
Инсталирай отгоре смело, ако няма някой, който да му се занимава със скапаното регистри...
Ламерко, май наистина ще се наложи да преинсталваш или ако се сетиш горе долу от кога е това, пробвай да си върнеш настройките от тогава, обаче пусни предварително сустемресторето!!!!!
несе притеснявай народе форматнах го сложих дъртия 98 ама неща да го слагам щот ми забива компа с него о6те една мистерия която не мога да си обясня [8)]