Спиране на Проблемен Скрипт ми Крашна Javascript при IE, Firefox и Opera !
Здравейте
При разглеждане на БЛИЦ - Информационна агенция Firefox Браузера забиваше за 5-10 секунди след което се появяваше Прозерец на Които Пишеше че Определен Скрипт, дълъг около 3-4 реда Зарежда Бавно и ме питаше дали да го спра или продължа, като отдолу имаше и опция да не ме пита повече а да запомни избора ми.
Първо дадох да Продължи Скрипта, но при следващата страница пак се появи този проблем като този път даох да го спре, но пак продължи забиването.
Накрая отметнах и опцията да запомни моят избор и да не ми вади този прозорец за проблемния скрипт.
Пак имаше проблеми но уж се оправи.
Уж защото днес при разглеждането blitz.bg нещо се е прецакало защото не ми зарежда някои от рекламите като ми вади скриптове на шльоковица а коментарите под статиите не ми се зареждат.
Има опция Покажи/ Скрий Коментарите която не работи, при кликане не реагира въобще.
За тази Опция под формата на Стрелкичка отдясно на коментарите става въпрос
Интересното е че този проблем е засегнал всичките ми инсталирани Браузери IE, Firefox и Opera.
Пробвах с Портейбъл Версии на Firefox и Opera, там нямаше никакви проблеми със скриптовете или коментарите.
Какво съм направил до момента:
- Проверих в Интернет опциите Javascript на IE, Firefox и Opera и навсякъде е Активен, не е Спрян.
- Сканирах с Advanced SystemCare Pro v9.1.0.1090 и реших всички проблеми, резултат няма !
- Сканирах с Registryfix.v.7.1 Pro и реших всички проблеми, резултат няма !
- Сканирах с Антивирусната KIS 2013 и Malwarebytes Premium.2.2.1.1043 за Вируси и не откри нищо !
Дайте Предложения за Решение на Проблема !