Днес пробвах да инсталирам WinME.Инсталира се нормално, но след като зареди, работи 2-3 минути максимум, и след това без никаква причина или предупреждение се рестартира!Отново зареди, пусна скандиск, след това даде някаква registry error, изписа съобцение, че трябва да рестартира компютъра, натиснах ОК, рестартира, зареди, и всичко се повтори отначало, т.е работи този път няма и минута и пак без предупреждение се рестартира, и така няколко пъти, докато не ми писна и не си изключих компютъра. Досега бях с Win98SE, и той си работеше перфектно. Някой може ли да ми обясни на какво може да се дължи това. Между впрочем нещо подобно се получи и като се опитах да инсталирам Win2000, само че там изобщо не успя да се инсталира, а зацикли на екрана на който пишеше Windosw2000 Prof., и се рестартира, и така до безкрай. Конфигурацията ми е следната : MB TX98-3D, CPU AMD K6-2 450 Mhz(6x75Mhz), 2x64Mb PC133 PQI, VC S3 Savage4 16 Mb PCI,
HDD 15Gb Quantum, SC Yamaha 719 ISA , Modem Rockweell 33,6 ISA.Ако някой има някаква идея, нека да я каже, моля. Предварително благодаря.