Имам инсталиран Windows XP SP3 на HDD Seagate ST380011A проглема се състои в това че Windows не може да се включи стига до mup.sys и след което се рестартира машината опитах да стартирам в Safe mode но пак стига до mup.sys след което се рестартира При опит да възтановя системата с инсталационнен диск Windows XP на recovery console на fixboot ми дава че системата е ntfs и fixboot няма достъп а директорите на които е разделен хардиска C:\ D:\ E:\ ми дава че пътят до тях е невалиден Не ми дава да се преинсталира Windows без да се форматира целия хард хардиска е 80Gb цялата информация си е на него обаче не може да се стартира Windows XP проглема е че не искам да форматирам нищо информацията на хардиска ми трябва а нямам достъп до директорите закачих харда на друго ПЦ Windows сканира HDD лоши сектори няма но никаде не може да се появи сами хард диск че го има закачен и немога да сваля информацията от HDD Идеи и мнения как да стартирам windows и да ползвам информацията на HDD или поне да извлеча информацията от HDD