Здравейте!
Знам, че темата е дъвкана много (може би прекалено), но бихте ли споделили аргументирани мнения по въпроса кой е по-добрият пекар? Аз лично съм пробвал и Nero, и Roxio Easy CD Creator, че даже и NTI CD Maker 6, но така и не мога категорично да кажа кой е най-добър. Проблеми съм виждал и с трите (съвсем нормално), но все пак е интересно да се чуят (отново) различни гледни точки, включително от хора тествали Неро 6...
Лично на мен, като че ли най-ми допада интерфейса на Easy CD Creator (още не съм сложил 6), но пък ми правеше редовно Buffer Underrun и се отказах (като настроих някоко пъти регистъра, преинсталирах и хвърлих няколко CD-та). Иначе беше добре... [:D]
Чух (и странната мълва) че Easy CD Creator 6 имал някакъв проблем с бавноскоростни записвачки, но само когато печеш от второ CD - не прави автоматично буфер на твърдия диск. Цялата работа ми е силно съмнителна, защото ако е така, то проблемът би трябвало да е предимно за бързите записвачки, които уж нямали проблем... Както вече казах - мълва (но все пак лично от двама препатили)...
В момента ползвам NTI CD Maker 6 и като правя музикални дискове малко се тормозя защото плеъра му е гаден, не обновява списъците с файлове, общо взето бели кахъри докато не се съберат повечко... Най-големия проблем ми е скапаната система за проверка на диска след запис - на няколко пъти ми дава, че е сбъркан, тествам го побитово - всичко си е ОК (добре, че не си хвърлях дисковете, отначало му вярвах)...
И един съвсем конкретен въпрос: каква е разликата между Nero Express (дойде ми със записвачката) и Nero Burning ROM? Разбрах, че основните функции ги има и кратката версия, но кои са пропуснати?