Здравеите!
Въпроса ми е какво трябва да вкючва една (Emergency Startup Disk)
за Win98?
Здравеите!
Въпроса ми е какво трябва да вкючва една (Emergency Startup Disk)
за Win98?
Значи правиш си една системна дискета чрез Add/Remove Programs, тя би трябвало да ти свърши работа в повечето случаи.
fdisk
format
sys
attrib
nc - много полезен!
smartdrv
himem
chkdsk
Вместо големия NC със сигурност може да се изпозлва една програмка F, която е ако не по добър то поне на същото ниво фаил мениджър. Все пак обаче тези не са задължителни, просто улеснения
И нещо антивирусно отделно, че ако си лепнал вирус на boot сектора друг начин няма.
+ deltree
Deadmaker ще ми пратиш ли F на пощата, тази програма бях забравил, че съществува :+)
"И нещо антивирусно отделно, че ако си лепнал вирус на boot сектора друг начин няма."
Няма място след като ги кача тези неща?И какво по точно?
Някой работи можеш на друга дискета да запишеш. Като буутнеш и после можеш да сложиш другата дискета и да стартираш от нея каквото ти трябва, ако ти ревне за command.com слагаш пак буутващата и пишеш а:\command.com
А за да не му реве за COMMAND.COM, може предварително да форматира втората дискета като системна - няма да му заеме много място.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">+ deltree
<div align="right">Originally posted by ivo80*-*04/01/2004*:* 13:42:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това не беше ли вътрешна команда на ДОС ?
брей, deltree.exe e файла, и не е команда от command.com
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">брей, deltree.exe e файла, и не е команда от command.com
<div align="right">Originally posted by ivo80*-*05/01/2004*:* 21:09:41</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Прав си, явно съм забравил.[V]