Резултати от 1 до 7 от общо 7

Fat32!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2001

Fat32!!!

Bqh na Windows98 i re6ih da si sloja Windows3.11,no zatova trqbvalo da imam DOS6.22 i po4nah da go instaliram nego.Vsi4ko e dobre do tuka no v instalaciqta mi poiskada si formatiram diska

i az se suglasih no misleh 4e 6te formatira samo C:\ no to formatira i C:\ i D:\ sled koeto D:\ mi go nqma6e v DOS.Instalacionniq fail na WIndows3.11 be6e v D:\ taka4e ne mojah da si go instaliram.Togava po4nah da si instaliram staria Windows98 i katogo instalirah kakvo da vidq imam samo C:\v Explorera.D:\ ve4e go nqma ,atova ozna4ava 4GB.Celiq HDD e6.4Gb ,no sega imam samo 1.9GB za6toto D:\ mi go nqma i sega C:\ ne mi e v FAT32 a samo v FAT.Start>Programs>Accessories>System Tools>Drive Converter (FAT32)-no ni6to ne stana osven 4e sega C:\ mi e na FAT32.Sega D:\ pak mi go nqma.Molq kajete mi kak da si vurna staroto D:\,4e ina4e sum jiv zaginal

HDD-to mi e malko taka4e ne moga da si pozvolq da zagubq 4GB.

Predvaritelno Vi Blagodarq.

2.  

3. DIL
    DIL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

Fat32!!!

след като имаш инсталиран Win98 ти трябва само PartionMagic за да конвертираш C:-то и да го направиш 4Gb (освен ако на D: не е имало информация, която ти трябва)

това линк за DOS версията на PQ

http://member.netease.com/~kehaibo/pq7.exe

около 900kb

успех

-----------------

thats all folks

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Fat32!!!

geroq, siguren li si che ne si buzikal neshtos fdisk i siguren li si che drv d e formatiran? za da ne se vizhda sigurno vse neshto si napravil. pishi kakvo e stanalo

5. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Fat32!!!

geroq: move da ne ti e syzdaden logicheski diska sled kato ti e formatiran. puskai fdisk i wiv toj kakwo shte ti pokave. ako ne e syzdaden logicheski nqma da go imash kato bukwa i nqmash dostyp.

p.s. obiknoweno sled format ne se sluchwat takiwa mizerii ama kazwa li ti nqkoj

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Fat32!!!

dil, проблемът не може да се реши с partition magic тъй като отсъства втори диск, от който да се вземе обема, a с fdisk. geroq, rex е прав - просто с fdisk си създай extended диск и в него после логически d:

btw - забравил си, че 6.22 не поддържа fat32! т.е. след като си форматирал с: е нямало как да използваш d:, който е останал на fat32! ако си мераклия пак да правиш упражнението с 3.11, след формата зареди с startup disk-а на win98, копирай си инсталационния 3.11 на с: и т.н, и т.н.

7. Тук е от
    Oct 2001

Fat32!!!

Zna4i napravih go tova s fdisk i vsi4ko si doide na mqstoto,no mi kazaha 4e d: po princip si e bilo na diska s vqlata informaciq na nego no prosto go e nqmalo v windowsa i mojela da si go upravq bez da zagubq informaciqta na nego.Tova vqrno li e?

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Fat32!!!

ако не си трил логическия d: и не си променял размера - можело е и да се получи

истината е, че точно за това нещо не може човек да е сигурен в резулата - на мен ми се е случвало както и да се възстанови partition-a, така и да не се възстанови. за първи път го изпитах на изот16 с 5мб диск! тогава имах 2 partion-a: 1+4 мб !!! и след един токов удар d: изчезна и като си го възстанових с fdisk-a непокътнат - о, неземна радост!!! спомениииииии

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. FAT32 и инсталация на XP
    От solaris във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 13-02-04, 19:47
  2. FAT32 & NTFS
    От The Storm във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 03-11-03, 22:03
  3. FAT32 <-> NTFS
    От mxkolev във форум Общ - софтуер
    Отговори: 25
    Последно: 23-06-03, 17:18
  4. FAT32->NTFS
    От Zviara във форум Windows
    Отговори: 8
    Последно: 07-02-03, 18:55
  5. NTFS vs FAT32
    От braynoff във форум Windows
    Отговори: 23
    Последно: 11-12-02, 01:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе