Parvo iskam da se izvinia za lipsata na kirilica:Taka i ne namerix toia Bulgarian Phonetic vav moiata versia na XP-Prof.2600.NADIAVAM SE,4e tova niama da e poslednata mu versia!Dano.Stoto ina4e rezial e ogromen!E,malko preuveli4avam,vse pak niama napisani drivers oste,no mi pobeliaxa kosite:Kato go wzex ot Ghost,mi kazaooo,Prekrasen e!Sori,Ghost,oba4e ako e prekrasen ,to Win3.11 e naprawo welikolepen.Ta na waprosa:
Intel P4 1.5MHz,Asus P4,256Mbt RDRAM,Asus 7700T GTS 32Mbt DDR,IBM 20Gbt.
Pri instalasiada dokato ne formatirax diska s vgradenia instrument na XP pri opit da premina taia stapka sistemata se restartia sama:sled formata all prote4e bezproblemno.SHARENIA!Dobre,4e ima nastroika classic:-),ta da zaprili4a na nesto,a ne na WinME.Niakak stranno razpozna vci4kia HW,no sas stranni imena:-),kato :BEST MODEM primerno(toia best modem mi iziade glavata).
Instala na Detonator 21.81 mina Ok,s malak nadpis ,4e driverite na sa digitalno podpisani!!!!!,kakvo stana posle oba4e?AD-opitax se da vkliu4a SideBandAdressing i FastWrites ,restart i XOOOOP-ZVERSKI CRASH!Triabvashe da maxna driverite ra4no prez DebugMode-fail po fail-dobre,kazax si nali e Beta 2600-FINAL!!!!Sastoto oba4e se slu4i i s Live!-a mi:e crasha ne beshe taka zverski,no....a ina4e sled saotvetia TWEAK i customise WinXP dosta barzi4ko zarezdao4ti ne se wizda na4alnata lenta,xarakterna oste ot 2000.
Mrezovata karta ,makar i mudno vse pak VARVI-I IMAX SI AZ DA NE VARVESE,sled kato WinXP izpolzva ot neia NAI_MNOGO bitove(CELI 10),pri xarakternata si HW identificasia i posledwasta registracia...NE 4e moiat e OEM:-)
Neznaino zasto v explorer menutata prodalzavaxa da mi se poiavavat s Large Icons,dori sled customise-to...E,nali e Beta:-)
Sled instala neznaino zasto moiat XP resi da napravi ot zeliazoto mi server i poe administraciata(Ili pone se opita )na celia Wokrgroup!-na si4koto otgore,poneze biax zadal predvaritelno Workgroupa,sled instala toi sam zapo4na da kontaktuva s WinServera na mrezata-Admina vednaga izpistia po tel. na umrialo:-)a i ne samo toi-tva si e napravo hakvane-da dobiesh s edna instalasia parolita na all ot workgroup-a:KArsota-tuk pone ot MS sa se postarali!
E,drug e vaprosa,`e nasia server e Linux Distribusia na Redhat+Winserver....
Modema....taka i ne se razbra s servera na SPNet-ERROR 537-PPP protocol....s drivers ot 2000 sistemata uvisna,a ina4e WinXP mnogo savestno si komunikira s modema.
Resix da izprobvam i otdale4enoto instalirane na 2 PC-a ot mrezata:Pri Win2000 pone tova raboti PERFECTNO
Izpolzvax metoda Distributive directory+Ansver directoryredvaritelno podgotvix migrated DLL`s+SystelPrep,kato se nadiavax da ne pribiagvam do nuzdite na Systellog:-)UVI!
NA FORMATIRANI DISKOVE Win XP otkri MS_DOS unknown verrsion(citat) i ZAPO4NA SAM DA GO UPDATE-va...ubiistvenno!E,nali e 2600 Beta:-).....Dobre ,4e pone s Immage all mina bezproblemno!
Kak moza mrezovo orientirana OS da svarsi takiva nesta neznam-tva gorespomenatoto za predinstalacionnia proces sam go postan v MS OEM saita,dano go vzemat vpredvid
Niama da spomenavam drugi minor bugs(kato otkaz ot vpisvane na programa v start menu:izleze nadpis Disk write error 602)
I tva stava na Intelski procecor +Intelski 4ipset.....da mu misliat sobstvenicite na AMD....:-)Seguvam se estestvenno!Ne e tam problema-vsi4ki go znaem,i ot MS go znaiat,i all useri go znaiat,za tova pazarnia dial na 98+Me e 68%,a na 2000 edva 12...
Iskrenno se nadiavam tva da e sledvastata OS na PC-to mi-dano ot MS korigirat bagovete!
Oste vednaj se izviniavam za latinicata.
Ako drug otkrie bugs,moje i toi da spodeli.
Utre ste spomena i za grafi4nite bagove.