ДПетров, днес ако знаеш на каква машина тръгнах ХР-то ще си подадеш оставката. Не казвам, че си недъгав! Ама аз като чуя, че някоя куха лейка тип секретарка бивша машинописка си бачка на 98 година и нещо без преинсталация, а аз не можех и 2 месеца да изкарам и почвам да си мисля, че по-кух юзър от мен няма! Та затова. А инак ето РС-то което имаше честта да приеме ХР-то с отворени обятия:
MB Acorp, chipset ALI Alladin
K6-333
64 PC100
5.1 Quantum lct
Trio3D/2X
33.6 ext.
Машината тръгна от раз, освен видеото. За целта трябваше да се конектнем (там са с модем) и за моя изненада той тръгна. Даже не знам какъв е точно. За първи пускам някой хардуер без да знам какъв е точно. Модема е няк'ъв странен външен 33.6, не знам чипсета. Звука - още по-малко, ама си бачкат и двете на МАХ. Направо съм ултра изумен, че е ОК, особено след твоите проблеми и споделеното от теб за форумите на М$. За моята машина сметнах, че няма да е проблем, щото всички части са модел 2001, ама оная щайга... Та така. Продължавам да ставам все по-голям фен на ХР и да се убеждавам, че е много по-добър от предишните.
Желая ти успех, въпреки че не е същото да подкараш домашно РС или това което ти опитваш!
Променено от Baby Thomas на 27/10/2001 21:31:45