Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Препоръка за халогени H7 за къси светлини

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Препоръка за халогени H7 за къси светлини

Цитат Първоначално публикувано от dark
    ..иначе филипс/осрам +50% има в метро..
    В Метро имаше само Osram H4, тази вечер специално ходих за това. В Практикер има всякакви Osram, но не и Philips, така че утре продължавам търсенето.

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Не знам на Румен Форда с какви фарове е...
    Не е за Форда, за Авенсиса е.
    Даже малко звучи като виц: в събота и изтече 3 годишната гаранция. Както си му е реда - отидох в сервиза да и хвърлят едно око, та ако има нещо - в гаранция да се смени. Всичко е наред. Попитах за някакви повтарящи се проблеми или откази при този модел, да знам за какво да внимавам. Нямало. Само напоследък по-често горели крушките на фаровете от постоянното каране на фарове и това било нормално. И същата вечер открих, че единият фар - за късите светлини е ослепял
    Иначе не съм недоволен от осветяването и с оригиналните 55W. Преди бях карал Пасат със 100W с много по-лошо осветяване на пътя а и все ми святкаха отсрещните, смятайки че съм на дълги.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Няма и няма Philips крушки в Добрич. Продавачите ме гледат като отровен, опитват се да ми пробутат Hella и ме убеждават, че каквато и крушка Philips да намеря из страната - гарантирано щяла да бъде менте!
    Някои даже ме светнаха по какво се познавали ментетата от оригиналните. При ментетата около самата крушка имало предпазна обвивка, а при оригинала - нямало нищо.
    Ако не намеря Philips - Osram достатъчно ли са добри?

4. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Ето сравнителни тестове на руски: http://www.potrebitel.ru/data/11/14/p38lamp.shtml

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Е, взех си Osram Silverstar комплект за 49,98 лв от Практикер. Защо ли Philips са с близо 20 лв по-евтини и при все това ги няма?

Ско, в този тест дето си го посочил победител е Philips, а Osram e доста назад. Обаче в други тестове е обратното - Osram са №1, Philips на второ място. http://www.autoexpress.co.uk/product...est_h7_50.html
    Иди после вярвай на тестове

6. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Иди после вярвай на тестове
    Така е, няма нищо сигурно Надявам се, че крушките ще се окажат добри. Пиши впечатления като ги сложиш.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Cko
    Ето сравнителни тестове на руски: http://www.potrebitel.ru/data/11/14/p38lamp.shtml
    Хубаво е , но е за Н4 , а за Н 7 няма нищо.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Имате ли вече проблеми от непрекъснатото шофиране на фарове? Изгорели крушки, паднал акумулатор?

10. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Вчера си взех две Осрам Силвърстар Н7 от Шел за 32лв. Гледах и някакъв тест, в който са поставени на първо място, следвани от Филипс ВижънПлюс. Единственият им недостатък е, че са с двойно по-нисък живот.

ЕДИТ: http://www.autoexpress.co.uk/product...est_h7_50.html

11. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Имате ли вече проблеми от непрекъснатото шофиране на фарове? Изгорели крушки, паднал акумулатор?
    Не би трябвало да има проблеми в европа отдавна са така. Производителите на автомобили трябва да са заложили в конструкцията такъв начин на експлоатация. Ако имаш проблем..............

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от backinblack
    Не би трябвало да има проблеми в европа отдавна са така. Производителите на автомобили трябва да са заложили в конструкцията такъв начин на експлоатация. Ако имаш проблем..............
    Както писах по-напред: в сервиза на Тойота ми казаха за зачестили изгаряния на крушки, поради интензивното шофиране на фарове. Но то пък и си зависи от много фактори, включително и това колко време си зад волана.

13. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Както писах по-напред: в сервиза на Тойота ми казаха за зачестили изгаряния на крушки, поради интензивното шофиране на фарове. Но то пък и си зависи от много фактори, включително и това колко време си зад волана.
    Аз пък имах в предвид падналите акумулатори. Иначе крушките, каквито и да са, най-много горят от лоши фасунги.

14.  

15. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Ее, който кара Fiat, няма проблеми със забравени фарове
    btw, сезонът май ще го изкарам без изгоряла крушка.

16. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Мдааа, едно от хубавите неща в италианските а-ли е това, че като изгасиш двигатела изгасят и фаровете и е невъзможно да ги забравиш светнати.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Е не само при Фиат е така . И Алфичката няма проблеми още няма изгоряла крушка на фар , че смяната и е ...
    о няма забравеяне на фарове , няма преди потегляне да си играеш да пускаш фарове само стартер и потегля.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Форд Мондео и Тойота Авенсис имат еднакви по звук и сила зумери при отваряне на вратата и светнати габарити или фарове. Така че пак няма как да се забравят, а го има допълнителното удобство да светнеш фаровете ако се наложи, без да даваш на контакт и въобще без ключа на мястото си.
    Е, ако нощно време си на път, слезеш да пуснеш една вода и оставиш на габарити - няма как да оставиш вратата открехната, че ти лази по нервите алармата и ти секва вдъхновението

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Препоръка за ЛЕД тв :)
    От ispanecaaaa във форум Телевизори
    Отговори: 14
    Последно: 22-03-12, 22:02
  2. Препоръка за LG
    От andro69 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 05-01-12, 13:30
  3. Препоръка за TV
    От rusigenev във форум Телевизори
    Отговори: 15
    Последно: 14-12-11, 14:50
  4. Препоръка за НЕТ+ТВ
    От neillmakoli във форум Мрежи
    Отговори: 1
    Последно: 22-12-09, 14:41
  5. Отговори: 10
    Последно: 10-10-07, 19:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе