А знаеш ли каква марка бяха? BMW![]()
А знаеш ли каква марка бяха? BMW![]()
няма да е било само през '70-те, защото след като ги помня и аз, трябва да е имало още в движение и през '80-теПървоначално публикувано от roumen68
ей, направо ми се прииска сега да имам едно такова. откъде може да си намери човек да си купи?
И да намериш - дали от КАТ ще ти позволят да го пуснеш в движение и да бълваш пушек колкото натоварен Икарус?Първоначално публикувано от FearMe
Майтапиш ли се или наистина са били BMW?? Изглеждаха като нещо проектирано и произведено в началните години на Втората световна война от концлагеристиПървоначално публикувано от Lazar
![]()
Да не говориш за тия инвалидните?Щото те бяха "Simson" май.Първоначално публикувано от roumen68
Такива ми са спомените. Не знам от концлагеристи ли са правени, ама може да са и от преди войната.![]()
Има Simson. Последно видях едно такова .... преди няколко месеца, максимум година. Страшна машина ( в буквалния смисъл ).Първоначално публикувано от dragozow
Иначе по дискавъри как се мъчат да правят Трайкове![]()
Simson ми се струват твърде нова марка за да са ги правели тези костенурки. Но пък от друга страна - виждаха се доста често, а BMW по соц времена си беше нещо твърде екзотично - нали е западна марка. Освен да са внесени преди 9-ти Септември!
А помните ли филма "Войната на таралежите"? Имаше там един "другарят Ташев", който си беше донесъл от чужбина Форд, гледаше го като писано яйце, строеше му гараж, а децата от махалата му правеха разни мръсни номера?
Когато гледах навремето филма - Форда изглеждаше като кола от бъдещето! Наскоро пак го гледах - егати ръбатата трошка![]()
Тези триколки бяха "ЯВА". Поне аз не съм виждал други - нито Simson, нито BMW !
Niakoi, като ти гледам възрастта, явно има причина да си толкова категоричен - все пак си бил на повече от половин век!![]()
E чак пък половин век . До 1990г се срещаха по пътищата. И сега сигурно има някъде забутани я в някое село, я в град.Първоначално публикувано от Lazar
Niakoi е много прав , че тези триколки бяха "Ява" чешко произодство 250 и 350 куб. см. Неугледни за сегашното време , но явно са създадени веднага след войната.
"BMW" имаха модел 4-колка / но задните коелаца бяха събрани много близко .Двигател 750 куб см и се влизаше отпред . Вратата се отваряше на дясната страната на панти.
http://articulo.mercadolibre.com.uy/...-izeta-300-_JM
Ама я погледнете каква цена държи сега
Интересно след челен удар какво се прави? Сигурно на подходящо място се държи отварачка за консерви, та да си изрежеш покрива и да излезеш като танкист.Първоначално публикувано от kris11
![]()
@Roumen68 - не е така ,след челен удар , те изкарват. Неизлизаш на собствен ход !
Защо ли не са направили досега катапулти като при изтребителите вместо колани и еърбегове. При челен удар - покрива на колата се отделя с пиропатрони, катапулта те изстрелва със седалката на 150 м височина и се приземяваш меко с парашут... стига да не си в тунел или под далекопроводПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
или по капака и на мост няма да е лесно
защото ускорението, необходимо да те изпрати на 150м хоризонтално нагоре сигурно ще е по-голямо от рязкото спиране при удара. освен това някак си парашута ще ти убива на гърба при продължително шофиране, а ако е в самата седалка ще трябва да се околанчаваш... при нашите български навици за "навъпреки" кой знае колко спасени празни седалки ще имаПървоначално публикувано от roumen68
![]()