Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 133

Коя марка на автомобил в БГ е синоним на антиавтомобил ??

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Re: Коя марка на автомобил в БГ е синоним на антиавтомобил ??

Не си налагам мнението, помолих, който иска да погледне новостите в Lancia, особено пък дизайна в купето, преди да пише че видиш ли Fiat и Lancia нямат нищо забележително като дизайн.
    Просто разгледай преди да пишеш. Пък после пак си пиши каквото искаш, ако си държиш на твоето, нямам нищо против.

Да, относно пространството в купето, Tipo-то наистина не може да се сравнява с теснотията в "петицата". Особено пък за седящите на предните две седалки.
    За "седмицата" не знам, не съм карал такава, но не мисля, че положението ще е много по различно.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Темата отиде в задънена улица. За заключване е .
    Идеята ми беше да разбера , колко хора са на моето мнение за "Дачия"

@CrossBlade А нещо да имаш против красавиците "Brera" и "159" ката.
    Е как ми текат лигите за една калпава и много грозна яркочервена "Brera"

4. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Ами аз още чакам да разбера какво точно и е на Дачията и с какво една LADA 110/112 е повече автомобил от нея

5. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    Ами аз още чакам да разбера какво точно и е на Дачията ...
    Нека аз, нека аз.
    На kris11 служебно са му взели служебната Алфа 155 и служебно са му връчили служебна Дачия-Логан.
    Познах ли ?

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

@CrossBlade А нещо да имаш против красавиците "Brera" и "159" ката.
    Дали бих я избрал (дори само ако гледаме дизайн и нищо друго) пред моите фаворити ... не. Както не бих избрал Ферари пред Порш ... или дори Ламборгини.

П.П. Лазар, разглеждал ли си тези Логан .... Няколко пъти съм се качвал в такси такъв модел ... ужасна "кола".

7. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Дали са му нова кола? Ами това си е повод за черпене ! Е трудно се преживява смяната на жребец с муле, ама...

CrossBlade, питам, защото никой не казва нищо конкретно - двигател ли, купе ли, интериор ли, кое и е ужасното. Не че искам да я хваля или превъзнасям, ама аз не съм забелязал чак такива кусури, че да и лепна епитета "ужасна"
    Доколкото знам шасито е от Clio Simbol, двигателите са много добри, особено дизела е ценен, дизайна го смятам за по-добър от Клио-то. Това, че по пластмасата напомняла на стара Корса е несериозно.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Купе и интериор за мен са просто ... Особено интериора . За двигателя трябва да се изкаже някой който я е търкалял малко ....

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Абе ужасна е малко пресилено, но пък съвременна кола на която в базовия модел липсва серво управление на волана ... айде моля ви се.
    Ако ще правим мускули, по добре в залата, отколкото на паркинга.
    А и пипне ли румънец, нещата почти винаги излизат от контрол.
    За снимките в официалните сайтове сигурно са избирали от 50 коли такава, на която всичко да е монтирано както трябва. Този новия не съм разглеждал, но предния модел на Dacia, в колкото и такива да съм влизал, все едно ги е сглобявал едноок и еднорък много пиян румънец. Нито копчетата му монтирани като хората, таблото скърца и хлопа, мокета изваден от декоративните лайсни и много, много други дребни неща, които мен лично страшно биха ме дразнили.

Най-атрактивното нещо в последния Logan е цената. Наистина убийствено ниска. Смятайте, че един оправен бакшиш ще я изплати за по-малко от година и половина.
    А пък хора със сериозен бизнес и нужда от служебна кола за робите друга няма да изберат.

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Една от рекламите на Logan е че вратата й може да се отваря и затваря - "също като при всички останали коли" ...

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от XIIID
    Сега се сещам и за едно джипообразно, което направи дебют на българския пазар преди 5-8 години - SANG YONG май беше, е няма по-типичен пример за азиатска измишльотина! Сещам се, че от подобни пазари насам преливат и сумати боклуци, непроектирани и неизпитвани на абсолютно никакви изпитания за сигурност, за разлика от европейските возила...
    Сега прочетох чак за Ssangyong.
    Измишльотината беше модела Musso, наистина много зле, все още могат да се видят ентусиасти по сервизите.
    Верно, че той може да е на едно от челните места в класацията за анти-автомобил.

След това обаче на корейците им дойде акъла в главата и си стиснаха ръцете с Mercedes за двигателите или поне технологията на двигателите и с италианците относно дизайна.
    Така се роди Rexton, поне по мое мнение съвсем различен автомобил.
    По мнение на крайни фенове, "немец с италиански дрешки".
    Засега не съм чул някой да има крайни оплаквания от Rexton, ще видим какво ще стане за в бъдеще.
    Пък и другите модели от новата линия на фирмата не са лоши, поне на външен вид.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Ето историята на някои автомобили, сглобявани тук:
    Москвич: http://www.carhistorybg.com/makes.php?lid=1&id=4
    Булгаррено: http://www.carhistorybg.com/makes.php?lid=1&id=8
    Булгаралпин: http://www.carhistorybg.com/makes.php?lid=1&id=9
    Пирин-Fiat: http://www.carhistorybg.com/makes.php?lid=1&id=6
    София: http://www.carhistorybg.com/makes.php?lid=1&id=3

Р.S. Колкото до Булгаррено - чувал съм че наш екпорт на тези коли на ниски цени, което е било извън договора с французите (Булгаррено е бил само за нашият пазар) ги е разсърдило и така е сложен краят на производството.

14.  

15. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Като казахте Самсунг...пардон Ssangyong,вижте тоя грозник:

Цената според Дир.бг е около 30000 долара(???)Цена за която може да се купи дълга база дизелова Гранд Витара например.

16. Тук е от
    Oct 2005

... и въпреки това ги виждам по пътищата ни. Сигурно ги подаряват?

17. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2

Попрочетох темата и се позабавлявах, най-вече със следните неща:
    Цитат Първоначално публикувано от boishin
    ... не сравнявам спротните модели - примерно Порше с Ферари... ясно ти е кой е по-добрия!!!
    ...
    Ако забелязваш, не споменавам до тук нищо за БМВ... просто няма смисъл... освен символ на мутренското, друго не виждам в тях...мога и да ти дам примери, ако искаш
    Да сравняваме Порше с Ферари няма смисъл - трудно ще изберем "по-добър" автомобил. Единственото ясно нещо е, че всеки фен на едната марка ще хвали само нея и ще плюе другата, както става в повечето автофоруми на определена марка.
    А второто изказване е откровено глупаво. Да се плюе така една от най-доказаните марки автомобили ... само заради олигофрените, които я карат ... не знам. Според мен БМВ се нареждат сред "най-добрите" автомобили, но даже и да не ги харесвах, не бих си позволил да пиша по цитирания начин за тях.
    А за този пост:
    Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    Голф 2ка, Пасат комби от тия по старичките, дето приличат на БТР, и Ауди 80 , това са антиколите за мен. Сектантите тип "само немски коли баце" са ми любими.
    За пояснение, карах Рено 19, сега карам Алфа 156 2.4 дизел
    нямам какво да кажа, освен, че и трите коли са едни от най-разпространените и популярни коли за последните 20години. Очевидно повечето хора не разбират

Сега по темата - най-лошата съвременна кола за мен е Лада 2110. За Дачия не мога нищо да кажа - нямам лични впечатления, но имам много предразсъдъци
    За лош дизайн в класацията ми водят Рено и Субару, като последните напоследък правят много симпатични коли, докато Рено ... ми някои хора си ги харесват, ама аз - не

18. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Кое Субару визираш защото Импресата е кукла за разлика от Форестер и новия им джип.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MP3 в автомобил
    От taralion във форум Автомобили
    Отговори: 15
    Последно: 08-09-07, 01:39
  2. Навигация за автомобил
    От celestion във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 5
    Последно: 28-08-07, 11:45
  3. Микрофон за автомобил
    От rude_ във форум Автомобили
    Отговори: 11
    Последно: 27-08-07, 13:20
  4. Бракуван автомобил
    От Goldmen във форум Автомобили
    Отговори: 3
    Последно: 21-02-07, 17:53
  5. "Българско" е синоним на качество ;)
    От superfly във форум Коментирай новина
    Отговори: 14
    Последно: 31-07-06, 00:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе