Може ли да се плати това, дето се плаща в общината, през интернет? На бележката от миналия път пише "Данък върху ПС".
Може ли да се плати това, дето се плаща в общината, през интернет? На бележката от миналия път пише "Данък върху ПС".
Да 'събудим' малко темата, има ли начин (вече сме 2013 , та ... ) да си платим данъка на МПС онлайн ?
да ама държавата е все същата.![]()
![]()
нали за това живеем тук.
сега ще правим карти за електронна самоличност...
а бе очаквам следващият пост да е след 7 години 2020-та![]()
Maй има някаков развитие по въпроса , но дали е само за фирми не питах.
На 28.02 плащах данъците на колите и служителката ме попита "за фирмения автомобил по банков път ли или в брой"
Здравейте! Аз съм от Стара Загора и миналата година си платих данъка през интернет чрез платежно нареждане използвайки платформата на Epay. Само че след това имах проблем с годишния преглед на колата - искат бележка за платен данък и не приемат разпечатка от Epay, така че ми се наложи да ходя в данъчното и да ми вадят дубликатна бележка, за което естествено си платих такса. Така че тази година изобщо няма да си играя да плащам през нета, просто се оказва двойна работа.
определено се движат нещата на-пред вече не искат дискети. сега искат флашки. колегата горе е казал всичко.
а аз се чудя дали не съм дал прекалено къс срок вечевсе пак до 20-та не остава много. а и да пуснат първите 2 години ще има хакерска атака от хората които искат да си платят.
честно не ми пука дали държавата ще ми взема парите през нета, китайците го правят доста добре.