Хахаххахахаха, пак утрепа коча с лопатата.....![]()
![]()
Казваш натривали мундщука с памуче със спирт.
Хахаххахахаха, пак утрепа коча с лопатата.....![]()
![]()
Казваш натривали мундщука с памуче със спирт.
Така ми казаха, може и да не е това номера, но номер има. Как иначе показания от 0,4-0,5 скачат на 1.2 от една малка бира? Ти, като професионалист кажи възможно ли е?
Явно нещата са били добре отработени - висят на 100м след заведение и спират. Ако си пил наистина - плащаш. Ако не си - прилагат ти номера и пак плащаш. Ако се заядеш и искаш акт или да отидеш на кръвна проба сигурно се правят на благородни - "абе сега ти се размина, че може и апарата да не у ред, ама друг път внимавай".
Този пост е редактиран от Lupus; 03-07-15 в 20:39.
ама га нарушавате не ревете![]()
Абе как мен като са ме спирали и снимали за всички 25 години откак съм шофьор, все съм бил в издънка и никой не ми е правил постановки, пък други такива пиеси им разиграват. Чак да се почуства човек дискриминиран, недооценен един вид![]()
Тая тема отдавна се изчерпа вече и е време за 1 хубав ключ-секретен.
Отдавна и е време!
+1 за Синия за защитата "Честта на пагона"!![]()
Или са били много руси катаджиите или е било преди мнооого лета, понеже там знаци си има от много време. Мен за скорост там не са ме спирали, дори си мисля, че стпят там точно когато има важни в резиденцията и превантивно да намалят колите и да се вижда, че е има контрол. Спирали са ме като правя обратен на излизане от бензиностанцията и то няколко пъти, но сме се разбирали без плащане и глоби.
Видеото е от днес
https://youtu.be/jlz3JYFquD0
Хахаха, ти също май си рус.
На твоето видео се вижда следното, което е и описаното от мен в първия ми пост:
След спирка "Стамболийски" има знак ограничение 60км/ч, а веднага след него знак за кръстовище. Кръстовището се вижда на видеото, то е точно след знака, това е един от сервизните изходи на резиденция "Евксиноград". Даже май се забелязва и знак "Стоп" там. След това кръстовище, което отменя знак за ограничение 60км/ч идва следващото кръстовище, на което се намира и спирка Евкиноград, като в последната секунда на клипчето ти се виждат знак за други опасности и знак за самото кръстовище.
Катаджиите (ако се сетиш, че огранизението е 90) излизат с номера, че изхода, заедно с Евксиноград било едно цяло кръстовище, на което аз директно отговарям с двата знака.
Както казах, този знак важи до края на следващото кръстовище, а именно сервизния изход на резиденцията. Ограничението на спирка Евксиноград е 90км/ч и никой към момента не може да ме убеди в противното.
Ахах, наистина имало там пресечка![]()